AXIS Open Day 2016 – eveniment local dedicat pietei de securitate


DSC00606                  Axis Communications, lider mondial in dezvoltarea de camere video de supraveghere, a organizat in data de 26 mai, la Bucuresti, AXIS Open Day 2016. Evenimentul a reunit peste 100 de reprezentanti din industria de securitate din Romania si a oferit companiilor si clientilor finali prezenti  oportunitatea de a testa cele mai noi produse si tehnologii si de a discuta proiecte viitoare.

 

La eveniment au participat si reprezentanti ai celor doi distribuitori locali, ELKOTech Romania si Bentel Sistem S.R.L.

Axis Open Day (1)

“Procesul de vanzare al Axis Communications in Romania se bazeaza pe cei doi distribuitori locali. Cu ajutorul lor si al integratorilor am reusit, in ultimii ani, sa realizam implementari de securitate complexe, precum supravegherea si securizarea unui stadion, a unui parc tehnologic sau a unor institutii guvernamentale si de invatamant”, a declarat Bogdan Gavril (foto), Sales Engineer CEE Region Axis Communications.

 

Evenimentul a inclus si un moment special, in care participantii au putut urmari imagini cu prima camera de supraveghere IP din lume, dezvoltata de Axis Communications acum 20 de ani. Produsul se numea Neteye 200 si a revolutionat intreaga industrie de supraveghere, facand trecerea de la analog la digital.

DSC00607

“De peste 20 de ani, Axis Communications este promotorul pietei de supraveghere video. In fiecare an lansam produse si tehnologii noi, care revolutioneaza aceasta industrie, transformand si eficientizand procese si aducand plusvaloare companiilor partenere. AXIS Open Day 2016 reprezinta, in primul rand, o oportunitate de relationare. Am adus laolalta distribuitori, integratori si utilizatori finali, care au avut astfel oportunitatea de a se intalni fata in fata si a gasi metode pentru a genera noi businessuri”, a completat Bogdan.

 

In cadrul evenimentului, reprezentantii Axis au prezentat si avantajele tehnologiei Axis ZipStream. Tehnologia Axis Zipstream analizeaza si optimizeaza transmisia de la camerele de retea in timp real. Scenele care contin detalii interesante sunt inregistrate la calitate si rezolutie maxime, iar alte imagini sunt optimizate pentru a fi posibila reducerea necesarului de latime de banda si stocare. Spre exemplu, detalii importante precum fata, tatuajele sau numerele de inmatriculare sunt stocate in parametri maximi, in timp ce detalii precum pereti sau vegetatie sunt compresate.

Bucuresti, 30 mai 2016 – Axis Communications

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.