Aplicatia Summer Well te introduce in atmosfera de festival


SW app 1,1x1,6

Orange te invita sa experimentezi atmosfera Summer Well chiar de astazi si sa descarci aplicatia dedicata pentru a avea ghidul tau complet pentru festival.

 

Aici pasionatii de muzica pot cumpara bilete cu discount, au acces exclusiv la programul I’m with the BAND si gasesc toate informatiile utile despre eveniment cum ar fi line-up-ul si programul pe ore al trupelor. Participantii la programul I’m with the BAND® pot castiga un premiu care ii aduce mai aproape de trupele preferate, intrucat castigatorul se va caza la acelasi hotel cu formatiile si va fi in backstage alaturi de acestea la festival. Inainte de festival, tot in aplicatie, se va incarca harta festivalului si lista detaliata a tuturor activitatilor.

Screenshot_2016-05-30-10-27-06

Aplicatia Summer Well se poate descarca gratuit din Google Play, App Store si in curand din Windows Store. In prezent este disponibila pentru device-urile cu sisteme de operare Android sau iOS.

 

Detalii despre festival se gasesc pe pagina oficiala, http://www.summerwell.ro/editia.2016  si pe www.facebook.com/summerwellfestivalofficial.

 

Bucuresti, 30 mai 2016 – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.