Primele impresii cu noul Samsung Galaxy S7edge


DSC05987            In scurt timp dupa lansarea globala de la MWC-ul din Barcelona, noile Galaxy S7 si Galaxy S7 edge au ajuns si in Romania. La lansare am butonat un pic, desigur insuficinet pentru a face o parere despre el, dar in cadrul programului Orange Smartphone Tester, program din care din care fac parte din nou, a ajuns la teste detaliate.

Acest program e si un concurs, cativa dintre bloggeri care l-au primit la teste vor castiga unul, adica vor pastra terminalul. E frumos, e elegant, e scump si da imi doresc sa-l castig, dar nu cu orice pret, voi incerca sa scriu cat se poate de obiectiv despre el, cu plusuri si minusuri cum v-ati obisnuit deja.

Cutia neagra e clasica, eleganta, contine incarcatorul, castile stereo (in cutiuta frumoasa), acul cu care deschizi usita pentru nano SIM si micro SD si desigur hartiile (garantie, manual)

Era frumos si S6 edge-ul si S6 edge+-ul, dar noul S7edge cu doar sticla si metal e si mai elegant si au nimerit si marimea (display de 5.5”), e folosibil chiar si cu o singura mana, si asta-i important, nu ai mereu libere ambele maini.

DSC05998Cea mai spectaculoasa parte a noului Galaxy S7 edge e tot ecranul. Displayul de 5.5” Quad HD Super AMOLED  2560 X 1440 (534ppi) e spectaculos, luminos. N-am avut zile insorite, sa-mi dau seama cum e la lumina soarelui, dar nu cred ca ar fi problema, am vazut ca setat pe auto la lumina asta de zi ploioasa e sub jumate brightness-ul.

Densitatea de pixeli de 534 ppi e mai mult decat poti distinge cu ochii, iar urechiusa de la ecranul curbat acum are mai multe functii poti personaliza cu multe aplicatii, contacte, practic acum a devenit intradevar utila.

Camera foto a fost imbunatatita si ea, S7 edge, vine cu cea mai performanta camera foto disponibila in acest moment pe un telefon. Tehnologia Dual Pixel, disponibila pana acum doar pe camerele foto profesionale, luminozitatea F1.7 a obiectivului si dimensiunea mai mare a pixelilor permit un autofocus mai rapid si realizarea unor fotografii la calitate exceptionala, in orice fel de conditii

DSC06004N-am apucat sa fac inca multe poze cu el, am timp pana la sfarsitul lunii, dar pot sa va zic ca da, din nou camera e un alt punct forte al acestui terminal.

20160311_14412420160312_12171820160310_182805Am avut parte doar de zile ploioase cu lumina slaba pana acum si camera n-a dezamagit, am facut si cateva nocturne, una pe B-dul Stefan. Cel Mare pe automat si una la Obor cu setari manuale.

20160310_18445220160312_193739Va fi un album cu multe imagini in diferite conditii de lumina si atunci ne putem da seama ce stie cu adevarat camera, in orice caz pare promitator.

Screenshot_20160312-170003Ce am constatat pana acum ca autonomia chiar a fost imbunatatita, bateria de 3.600 mAh-eri reuseste sa duca peste o zi jumate folosit intens cu multe instalari de aplicatii, cu multe poze si mult navigat pe net.

Cum v-am zis nu ma pripesc cu concluziile, dar pare ca noul Glaxy S7edge nu doar promite ci si ”face”.

Ce imi place pana acum:

  • designul
  • displayul
  • rezistenta la apa
  • camera
  • viteza
  • posibilitatea de a extinde memoria cu micro SD
  • autonomia

Ce nu imi place foarte mult e aderenta, e destul de alunecos, dar macar e o marime comoda.

Mai pe larg in review-ul complet (aici) unde veti avea si benchmarkuri de viteze, album complet foto si multe altele cum v-am obisnuit.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.