747, ”Jumbo Jet-ul” japonez


Sharp LE747 (i)La sfarsitul lunii iulie 2013, cel mai recent televizor iesit din fabricile  Sharp, AQUOS LED 3D LE747 de 70″, va fi lansat pe piata europeana. Ecranele AQUOS ale televizoarelor din seria LE747 utilizeaza cea mai recenta tehnologie de procesare a imaginilor dezvoltata de Sharp. Calitatea si dimensiunea ecranului nu sunt singurele puncte forte ale noului televizor: printre alte avantaje se numara un pret accesibil si o excelenta eficienta energetica.

 

Ecranul cu o diagonala de 177 cm poate transforma orice sufragerie intr-un cinematograf. Un ecran de 70″ permite utilizatorilor sa beneficieze de imagini de dimensiuni cvasi-reale. Cu noul „Jumbo” de la Sharp, vizionarea oricarui film 2D sau 3D sau a oricarui eveniment sportiv devine o experienta incitanta, unica.

 

Calitatea imaginilor de pe ecranul LE747 este pe masura dimensiunilor acestuia. Culori fabuloase, un contrast excelent si imagini omogene, in miscare rapida sunt toate garantate de panoul X-GEN si de o rezolutie Full HD. In acelasi timp, afisarea imaginilor in modul 100 Hz cu un filtru suplimentar imbunatateste calitatea acestora.

 

Televizorul Sharp AQUOS LED 3D LC-70LE747 nu este caracterizat doar de o dimensiune si o calitate unica a imaginii. Prin caracteristicile sale suplimentare, un procesor dual-core si un nou ecran de pornire, acest televizor este un adevarat centru de divertisment multimedia. Prin intermediul platformei AQUOS NET+, telespectatorii au acces la zeci de aplicatii diferite, precum „video la cerere” si biblioteci media individuale. Utilizand un browser deschis, posesorii noului TV Sharp beneficiaza de acces nelimitat la Internet. Prin utilizarea de aplicatii speciale pentru platformele iOS si Android, acest televizor gigant de 70″ poate fi controlat prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete; de asemenea, poate transmite wireless, in flux continuu, fotografii, muzica si filme.

 

Televizorul Sharp AQUOS LED 3D LC-70LE747 este prevazut cu tunere HD – DVB-T / DVB-C / DVB-S/S2. Aceasta permite utilizatorilor accesul la televiziunea digitala terestra. De asemenea, tunerul instalat DVB-T2 permite receptia de semnal intr-un mod care a devenit deja standard in unele tari europene. Aceasta inseamna ca utilizatorii modelului LE747 sunt pregatiti pentru orice schimbare potentiala a semnalului difuzat.

 

De asemenea, LE747 a fost prevazut cu un player media prin intermediul caruia utilizatorii pot accesa fotografii, clipuri video si muzica stocate pe un suport USB sau pe serverul DLNA al retelei de acasa.

 

Prin consumul sau extrem de redus de energie, televizorul respecta criteriile foarte stricte ale clasei A+ de eficienta energetica.

 

Caracteristici cheie:

 

  • DIMENSIUNE ECRAN (DIAGONALA): 70″ (177 CM)
  • PANOU X-GEN FULLHD (1920 x 1080 x 3)
  • TUNER HD(DVB-T/T2 / DVB-C / DVB-S/S2)
  • TELEVIZOR LCD 3D CU RAMA INGUSTA SI ILUMINARE DIN FUNDAL SI PE MARGINE CU LEDURI
  • CONTROL PRIN FILTRU AL CADRELOR DUBLE DE 100 HZ, CARE IMBUNATATESTE CALITATEA IMAGINILOR VIDEO
  • ACCES LA INTERNET PRIN SERVICIUL AQUOS NET +
  • PLAYER MULTIMEDIA (PRIN RETEAUA DLNA SAU O CHEIE USB)
  • FUNCTIA PVR SI INREGISTRARE TEMPORARA PRN USB FACILITEAZA PROGRAMAREA SI ACCESUL LA MATERIALUL INREGISTRAT
  • CLASA A+ DE EFICIENTA ENERGETICA

Pret: 2.999 de euro

Bucuresti, 7 august 2013 – SHARP Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.