Lenovo prezinta modelele Y700 si Y900 dedicate pasionatilor de gaming


DSC06019Lenovo prezinta in Romania seria de produse Y700 si Y900 dedicate pasionatilor de gaming. Produsele din seria Y au cele mai rapide procesoare disponibile, cea mai recenta tehnologie grafica 3D, ecrane cu rezolutie mare si o performanta audio comparabila cu cea din studiourile de inregistrari. Printre dispozitivele concepute de Lenovo se numara laptoprle Lenovo Ideapad Y700, disponibil in doua variante, cu diagonala de 15 si 17 inci, Lenovo Ideapad Y900 si desktopurile Lenovo Ideacentre Y700 si Lenovo Ideacentre Y900.

 

Odata cu acestea, Lenovo lanseaza campania Play On. Eat On, pentru cei care cumpara un laptop sau desktop Lenovo Y700 sau Y900 pana pe 6 aprilie 2016, creata special pentru cei mai infocati fani ai jocurilor video. Pentru orice produs achizitionat din aceasta gama, utilizatorii pot completa un formular pe site-ul dedicat si primesc un buton special creat pentru a-i ajuta sa continue jocul fara intreruperi: printr-o singura apasare de buton, utilizatorul isi va putea comanda felul de mancare preferat. Mai multe detalii despre campania Play On. Eat On. sunt disponibile la www.playon-eaton.com.


DSC06030„Credem ca apetitul pentru gaming este unul in crestere atat la nivel global, cat si in Romania. De aceea ne-am propus ca Seria Y sa raspunda celor mai inalte standarde ale pasionatilor de jocuri video si entertainment in general. Cu ajutorul notebook-ului premium Lenovo Ideapad Y900, lansat la inceputul anului in cadrul CES 2016, dar si al unei suite de statii, monitoare si accesorii, credem ca am reusit aceasta perfomanta,” a declarat Aurel Netin (foto), Country Manager Lenovo Romania.

 

Forta bruta pentru cele mai intense experiente de gaming

 

Domeniul jocurilor PC inregistreaza in prezent o renastere: analistii estimeaza ca piata va creste pana la 35 de miliarde de dolari pana in 2018, partial datorita elementelor de grafica superioara si puterii de procesare, dar si datorita expansiunii uriase a peisajului eSports si a jocurilor gratuite. Pentru a satisface acest apetit in crestere, lansam patru noi dispozitive in cadrul gamei Y din familia de dispozitive pentru jocuri concepute cu o performanta inalta si portabilitate pentru pasionatii de jocuri. Acestia vor dori sa arunce o privire sub carcasa noului Lenovo Ideapad Y900, special construit pentru a le oferi o experienta captivanta totala fie ca sunt lipiti de scaunul de acasa, fie in „barlogul” unui prieten. Bucurati-va de o crestere brusca a performantei beneficiind de mai multa putere CPU, mai multa memorie si elemente grafice GFX imbunatatite cu o singura apasare a butonului turbo. Cu un procesor Intel Core i7 K-series de generatia a 6-a, placa video NVIDIA® GTX 980M si o tastatura iluminata in mai multe culori, acest laptop cu ecran de 17 inci este pregatit pentru cele mai duri lupte virtuale.

 

ideapad Y900_3Lenovo Ideacentre Y900 este o statie de gaming gata de competitie, care integreaza un procesor de generatia a 6-a Intel Quad-Core i7 k-series si placa video Intel NVIDIA GeForce GTX 940 de 4 GB.

 

Lenovo Ideapad Y700 este disponibil in doua variante, de 15 si 17 inci si este un model care vine cu functii imbunatatite. Dispozitivul integreaza procesoare Intel Core i7 Standard Voltage de generatia a 6-a care ofera o performanta incredibila si eficienta energetica, avand o placa grafica NVIDIA GTX 950M, spatiu de stocare de 1TB si difuzoare stereo optionale JBL® pentru performante serioase.

 

Lenovo Ideacentre Y700 dispune de un procesor de pana la generatia a 6-a Intel Quad-Core i7 si placa video NVIDIA GeForce GTX 970, sistem audio 7.1 Surround Sound cu Dolby Home Theater pentru o experienta audio surprinzatoare.

 Preturi si disponibilitate

Produsele din seria Y sunt puse la dispozitie in Romania prin partenerii autorizati Lenovo.

Lenovo Ideapad Y900 este disponibil la preturi incepand de la 9.000 de lei.

Lenovo Ideacentre Y900 este disponibil la preturi incepand de la 5.500 de lei.

Lenovo Ideapad Y700 este disponibil la preturi incepand de la 5.000 de lei.

Lenovo Ideacentre Y700 este disponibil la preturi incepand de la 4.000 de lei.

BUCURESTI, 11 martie 2016 – Lenovo Romania

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.