Allview a lansat tableta PC ultra slim AllDro Speed


       Compania romaneasca Allview a lansat tableta PC ultra slim AllDro Speed.

Alldro Speed  se remarca din gama de tablete atat prin procesorul Cortex A8 cu o frecventa de 1,2 Ghz cat si prin procesorul grafic foarte performant cu 4 core-uri Mali 400. Terminalul permite o memorie extinsa de pana la 32GB prin microSD card si ruleaza sistemul de operare Android 2.3.4 care asigura un foarte bun management al consumului, proceselor si aplicatiilor.

Slim si compact: 9.9 mm
Alldro Speed ofera o experienta la superlativ fiind o tableta extrem de subtire si compacta. Cu o grosime de doar 9.9 mm tableta se remarca prin greutatea sa redusa si designul ergonomic ce confera utilizatorului mobilitate deplina.  
Dimensiunea ecranului e de 7″ cu o rezolutie de 800×480 px, are 512 MB, DDR3 memorie RAM si 4GB memorie flash, conectivitate doar WiFi, accepta Micro SD si are port mini USB.
Bateria de Li-Ion 3100 mA ii ofera un timp de stand-by de pana la 5 ore si ar trebui sa putem trage de el timp de 5 ore conform datelor producatorului.
N-am apucat sa-l butonez, deci nu pot sa-mi dau cu parerea, poate voi primi unul si pentru test si atunci voi reveni la el. Pretul de doar  649 lei (16 GB)  il face interesant, daca se comporta OK. Mai multe detalii aflati aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.