Tastatura de gaming S.T.R.I.K.E.7 de la Mad Catz a ajuns in Romania (video)


tastatura_gaming_mad_catz_strike_7_4337           Atunci cand o fractiune de secunda face diferenta intre victorie si infrangere, gamerul trebuie sa fie in deplina armonie cu reglajele si configuratia jocului. Fiecare comanda si pozitionarea fiecarei taste trebuie sa angreneze rapid procesele mentale, fara a fi necesara ridicarea privirii de la monitor.

S.T.R.I.K.E.7 de la Mad Catz este tastatura perfecta ce ii permite jucatorului sa-si construiasca mediul ideal de gaming. Indiferent daca titlul este RPG, FPS, MMO, RTS, MOBA sau orice alt gen, tastele fizice se pot personaliza pentru a se conforma oricarei situatii.

Cu o carcasa robusta, metalica, mult mai rezistenta decat majoritatea modelelor de pe piata, tastatura S.T.R.I.K.E.7 prezinta un design modular cu subansamble ce se interconecteaza in functie de stilul de joc.
tastatura_gaming_mad_catz_strike_7_4336Ranforsata cu o membrana speciala ce imita senzatia tactila a tastelor mecanice, deseori preferate de gameri, fara zgomot excesiv, tastatura de gaming S.T.R.I.K.E.7 ofera un avantaj competitiv distinct.

Design complet modular si personalizare fara precedent
Imprumutand tehnologia modulara de la cel mai ajustabil mouse din lume, modelul R.A.T, design-ul unic al tastaturii de gaming S.T.R.I.K.E.7 ofera un nivel de personalizare fara precedent pentru imbunatatirea confortului. Avand la dispozitie un control complet pentru dimensiuni, culoare, sunet si programarea tastelor, utilizatorul poate rula jocul favorit exact asa cum si-a dorit.

5 module hardware separate

tastatura_gaming_mad_catz_strike_7_43461. Modulul de comanda cu LCD tactil V.E.N.O.M.
Navigarea prin functiile multiple ale tastaturii se face mai usor cu modulul de comanda cu ecran tactil V.E.N.O.M.. Programarea comenzilor avansate, ajustarea luminozitatii si functiile jocului precum sunetele, lansarea aplicatiilor si a siteurilor sau initierea convorbirilor se fac printr-o singura atingere.
2. Tastatura principala
Multumita unei amprente reduse, tastatura principala ofera spatiu suplimentar pe birou pentru miscari ample. Tastele WASD interschimbabile si cursorul se adapteza propriului stil de joc, oferind alegerea unor elemente standard, reliefate sau cauciucate. Iluminarea RGB, cu 16 milioane de culori, se potriveste jocului, iar tastele inscriptionate cu laser sunt ideale pentru a va juca in medii intunecate.
3. Portiunea cu taste functionale
Adaugand patru taste programabile, portiunea detasabila aduce totalul la valoarea de 24. Incluzand ecranul senzitiv V.E.N.O.M., tastatura de jocuri S.T.R.I.K.E.7 incorporeaza 24 de butoane programabile in 3 moduri pentru a crea 72 de comenzi definite de utilizator.
4. NumPad-ul
La fel ca in cazul modului de comanda, NumPad-ul este capabil sa se fixeze pe o pozitie. Conexiunea include un set de cabluri mai lungi, ce sustin optiunile de montare.
5.Palmrest-ul si suportul pentru incheietura mainii
Un palmrest activ, ajustabil pe inaltime, integreaza o rotita de comanda si un buton pentru comenzi la varful degetelor. Ambele utilizeaza un conector cu 5 pini ce se ataseaza la tastatura principala si la numpad, imbunatatind confortul in cazul sesiunilor extinse de gaming.

Programarea simpla a comenzilor
O interfata grafica intuitiva simplifica sarcina programarii tastelor. Adaugarea comenzilor macro cu una sau mai multe apasari de taste, completate de timpi proprii, se realizeaza usor cu ajutorul interfetei si setarilor. Aceasta functie este esentiala pentru jocurile rapide unde sunt necesare actiuni prompte ce implica apasarea mai multor taste. Fiecare dintre cele trei moduri ale tastaturii poate stoca comenzile programate, trebuie doar sa treci intr-un mod diferit pentru a tripla comenzile disponibile. Odata programate, profilele personalizate pot fi publicate pentru a fi partajate comunitatii si salvate pentru a fi utilizate mai tarziu.

Functionalitate TeamSpeak cu Visual Identifier
Echipa Mad Catz a colaborat cu TeamSpeak in dezvoltarea si integrarea tehnologiei de comunicatii. Odata ce aplicatia TeamSpeak ruleaza pe ecranul tactil V.E.N.O.M., utilizatorul poate selecta jocul dorit si verifica cine este activ si poarta conversatii. Puteti controla volumul convorbirii si pe cel al jocului astfel incat sa actionati butonul pauza pentru a face o conversatie.

Juriul CES Innovations Awards a inclus tastatura S.T.R.I.K.E.7 in suita produselor Innovations and Engineering Awards Showcase ce vor fi expuse la hotelul The Venetian la editia CES 2013 din Las Vegas in perioada 8-11 ianuarie 2013.

Tastatura S.T.R.I.K.E.7 se afla in stoc in Romania si poate fi achizitionata la pretul aproximativ de 1379 lei (TVA inclus) prin partenerii de distributie PC-Coolers.ro


Bucuresti, 17 decembrie 2012PC-Coolers.ro

2 responses to “Tastatura de gaming S.T.R.I.K.E.7 de la Mad Catz a ajuns in Romania (video)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.