Pebble Time Round, cel mai usor si subtire smartwatch vine in exclusivitate in oferta Orange


Pebble          Clientii care isi doresc un smartwatch confortabil si usor, ce imbina functionalitatea cu un design elegant si durabil, vor gasi in oferta de wearable a Orange Romania noul model Pebble, Time Round. Pebble este unul dintre cei mai vechi jucatori in domeniul ceasurilor inteligente, cu vanzari de peste 1 milion de produse in mai putin de 3 ani. Pebble functioneaza atat cu sistemul de operare iOS 8 cat si cu Android 4.0, sau versiunile lor superioare.

Cu o grosime de doar 7,5 mm si numai 28 g, Pebble Time Round este cel mai subtire si mai usor smartwatch. Pebble Time Round are o baterie cu autonomie de pana la doua zile si incarcare foarte rapida: in doar 15 minute are energie pentru inca o zi intreaga. Pebble Time Round dispune de aplicatii si fete personalizate si de posibilitatea de a alege din patru variante de limba: engleza, spaniola, franceza sau germana.

479571-pebble-time-round

Prin functia Pebble Heart, Pebble monitorizeaza automat activitatea zilnica si calitatea somnului, ofera statusul zilnic pe afisaj si dispune de grafice saptamanale de evolutie. Smartwatch-ul controleaza muzica de la o “incheietura” distanta, are inclus un sistem discret de vibratii pentru alarme si notificari si afiseaza pe ecran, printr-un semnal luminos, evenimentele viitoare si trecute, mesajele text, notificarile si apelurile primite.

Pebble Time Round este disponibil in trei culori, alb, negru si rosu si poate fi achizitionat la 229 euro (TVA inclus) din magazinele Orange sau din magazinul online.

Bucuresti, 09 martie 2016 – Orange Romania

One response to “Pebble Time Round, cel mai usor si subtire smartwatch vine in exclusivitate in oferta Orange

  1. Chiar ma uitam dupa un ceas functional. Interesant. Si imi place ca este un model unisex, satula de deviceuri cu aspect masculin. Macar luna asta sa vedem ceva mai feminin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.