Capacitate crescuta pentru vara anului 2016 si zeci de destinatii intercontinentale cu pana la 30% mai ieftine la AIR FRANCE KLM


DSC00510            AIR FRANCE KLM a anuntat noutatile programului de vara 2016 precum si o promotie cu zeci de destinatii intercontinentale cu pana la 30% mai ieftine. Pentru vara anului 2016 capacitatea AIR FRANCE KLM va creste cu 1.5% in comparatie cu sezonul de vara anterior si vor continua investitiile in noile cabine de calatorie.

50 de rute noi in intreaga lume

Pe reteaua zborurilor lung-curier AIR FRANCE KLM va suplimenta serviciile catre Statele Unite ale Americii cu un nou zbor catre Salt Lake City operat de KLM dar si un zbor Air France catre New York, de pe aeroportul Paris – Orly. De la inceputul anului, Air France este prima companie aeriana din lume care opereaza zboruri catre Mexico City cu aeronave Airbus A380. Din 27 martie se vor opera zboruri zilnice catre aceasta destinatie. Grupul creste, de asemenea, si frecventa zborurilor catre Panama, oferind 13 zboruri saptamanale operate din cele doua hub-uri europene.Early Bird

Totodata, Grupul lanseaza 13 noi rute europene, printre care Dresden (Germania), Inverness (Scotia), Southampton (Anglia), Alicante, Ibiza si Valencia (Spania) operate de KLM si Cracovia (Polonia), Glasgow (Scoția), Biarritz, Ajaccio si Calvi (Franta) operate de Air France.

La sfarsitul sezonului de vara, pe reteaua de zboruri lung-curier, Air France va avea in flota sa 32 de aeronave Boeing 777 echipate cu noile cabine de calatorie. In acelasi timp, KLM continua sa imbunatateasca aeronavele Boeing 777-30 cu noua clasa World Business. Va fi introdus si un nou scaun Business plat complet in 75% din flota KLM pe zborurile lung-curier.

New York

Zeci de destinatii intercontinentale cu pana la 30% mai ieftine

AIR FRANCE KLM lanseaza astazi campania promotionala de primavara ce cuprinde zeci de destinatii din Asia, Africa, Europa, America de Sud si de Nord, cat si din zona Caraibelor si Oceanului Indian. Clientii vor putea beneficia de preturi cu pana la 30% mai mici, pana la finalul lunii martie.

 

Pe continentul nord – american preturile incep de la 540 euro pentru un bilet dus-intors la Miami, 583 euro pentru un bilet dus-intors la Montreal si 584 euro pentru un bilet dus-intors la New York si Boston.

Pasionatii de calatorii isi pot achizitiona bilete catre Asia cu preturi incepand de la 499 euro pentru Mumbai, 509 euro pentru Delhi, 519 euro pentru Hong Kong si 559 euro pentru Beijing.

Africa este o destinatie inedita pentru cei care vor sa descopere noi culturi si locuri deosebite. In acest sens, calatorii pot opta pentru un zbor in Cape Town de la 599 euro sau in Zanzibar cu KLM, de la 685 euro bilet dus-intors.

Pentru cei care isi doresc sa ajunga in Brazilia, AIR FRANCE KLM a pus in vanzare bilete incepand de la 649 euro de persoana, zbor dus-intors.

A380 AF

Preturile promotionale sunt disponibile atat la achizitiile facute pe platformele online www.airfrance.ro si www.klm.ro, cat si la agentiile de turism si tour operatorii autorizati. Toate preturile includ zborul dus-intors, cat si taxele de aeroport.

Turistii vor putea sa isi rezerve destinatia dorita pana pe 4 aprilie 2016, iar calatoria va trebui efectuata pana pe 30 iunie sau intre 21 august si 15 decembrie pentru destinatiile din Asia, America de Sud, Caraibe si Oceanul Indian, iar pentru Africa pana pe 30 iunie sau intre 15 iulie si 30 noiembrie. Destinatiile din America de Nord pot fi rezervate pana pe 15 aprilie.

10 Martie 2016, Bucuresti – AIR FRANCE KLM

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.