Jocurile Uncharted 4, Hob si Golem vor fi disponibile pe PlayStation 4 din 2016


Uncharted 4              Vesti bune pentru iubitorii de jocuri. Sony a anuntat la cea mai importanta conferinta a anului, PlayStation Experience 2015, cele mai noi jocuri care vor fi disponibile pe consola PS4, dar si cele care au fost create pentru conceptul de PlayStation VR. Evenimentul a fost similar cu cel de anul trecut, in debutul conferintei fiind prezentate cateva titluri indie exclusiv pentru PlayStation 4, dar si  jocuri care au primit rang-ul de AAA.

Cel mai asteptat moment al conferintei a fost, fara indoiala, dezvaluirea noului trailer din Uncharted 4, joc care va aparea in martie 2016. Videoul arata prima intalnire dintre Nathan Drake si fratele sau Sam pe care-l considera mort, deschizandu-se cu acest prilej si posibilitatea unor noi optiuni de dialog in joc.

O alta noutate dezvaluita a fost noul erou din Battleborn, Toby, prezentat de catre Randy Pitchford, CEO-ul Gearbox Software. Un nou personaj a aparut si in trailerul de la Street Fighter V. Pe langa prezentarea lui F.A.N.G, ultimul luptator al jocului, rezeprezentantii Capcom au anuntat si alte sase personaje care vor sosi in 2016, dar care nu au aparut in trailer: Alex, Guile, Balrog, Ibuki, Juri si Urien.

HobDe asemenea, au fost prezentate si sase noi jocuri de la Adult Swim care vor fi disponibile pentru PS4 si anume: Duck Game, Rain World, Ray’s the Dead, Big Televisions, Small Radios Double Fine’s Headlander si Death’s Gambit. Totodata, “Runic Games”, a anuntat incheierea unui parteneriat cu Sony pentru a aduce jocul “Hob” exclusiv pentru PlayStation 4

In cadrul conferintei Sony, au fost prezentate si ultimele noutati legate de Playstation VR (Virtual Reality). Jocurile care vor fi disponibile pentru PlayStation VR sunt Eagle Flight, Golem, The Modern Zombie Taxi si Job Simulator. Golem, de exemplu, este realizat cu o coloana sonora compusa de Marty O’Donnell, creatorul Halo si Destiny

Conferinta a avut loc weekendul trecut (5 – 6 decembrie) in sase dintre cele mai importante orase ale lumii (San Francisco, New York, Londra, Paris, Tokyo si Sidney).

Mai multe informaţii despre produsele PlayStation pot fi accesate la: www.playstation.com

Bucuresti, 07.12.2015 – Sony Computer Entertainment Inc.

Un

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.