O noua solutie Telekom de Internet Wi-Fi cu componente de data analytics pentru companii


Managed Wi-Fi

  • Telekom adauga in portofoliul de serviciide Internet wireless o solutie cu componente de data analytics
  • Telekom Managed Wi-Fi este ideala pentru hoteluri, mall-uri, magazine, restaurante, dar si pentru orice alt tip de spaţii publice
  • Telekom Managed Wi-Fi poate fi integrata in proiectele de tip smart city

 

Telekom Romania lanseaza Managed Wi-Fi, un serviciu de Internet wireless cu componente de data analytics pentru companii, devenit disponibil comercial dupa o perioada de testare. Telekom Managed Wi-Fi este cea mai noua solutie de Internet wireless din portofoliul companiei, dupa ce anul trecut au fost lansate Fon pentru clientii persoane fizice, respectiv GCA ( Global Corporate Access) pentru companii. In plus, de la inceputul acestui an este disponibila si o solutie inovatoare pentru spatii publice – copacul digital – un incarcator solar pentru dispozitivele mobile cu Wi-Fi incorporat.

Telekom Managed Wi-Fi este o solutie B2B completa, bazata pe echipamente Cisco, eficienta atat in birouri, cat si in spatii publice mai vaste, precum hoteluri, restaurante, mall-uri, magazine sau alte zone de interes public. Utilizatorii finali beneficiaza de acces gratuit la Internet, iar companiile pot extrage date relevante pentru afacerile lor in functie de traficul efectuat. De exemplu, proprietarul unui restaurant poate afla de cate ori i-a trecut pragul un client si ii poate face oferte de fidelizare. Proprietarii unui magazin pot identifica raioanele care prezinta mai putin interes si pot reconsidera strategia de aranjare a rafturilor in functie de informatiile obtinute. Un hotel poate obtine scoruri mai bune in functie de calitatea serviciului wireless pe care il ofera, iar stabilitatea acestui serviciu poate fi determinata de numarul de clienti conectati simultan, informatie in functie de care poate fi redimensionat numarul de access points.

 

Solutia ofera date si despre zonele cu traficul cel mai intens, in functie de intervalele orare, putand fi adoptata si de administratiile locale si amplasata in parcuri, ca parte a unor proiecte de tip smart city. Aceste informatii pot fi prelucrate ulterior pentru reamenajarea spatiului respectiv sau pentru a gestiona mai eficient serviciile de securitate din zona.

 

Telekom Managed Wi-Fi este disponibil incepand cu 30 Euro/ luna, fara TVA, pentru fiecare dintre punctele de acces. Serviciului standard ii pot fi adaugate o pagina de acces adaptata la elementele de design ale clientului, functii avansate de analytics, access points cu o capacitate mai mare sau adecvate zonelor cu intemperii, alte echipamente de retea sau cablarea structurata aferenta, costurile variind in functie de aceste optiuni suplimentare.

 

Detalii suplimentare referitor la acest serviciu gasiti aici.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.