Noua oferta Orange pentru familii


Orange Family

Pachetul Orange Family aduce beneficii in dar, convorbiri nelimitat,  telefoane si tablete la 0 euro pentru timp de calitate petrecut in familie

  • Family HD este noul abonament Orange TV dedicat familiilor, cu 99 de canale si reduceri speciale
  • Cu noua oferta Smart Junior copiii sunt mai in siguranta, cu un smartwatch creat special pentru ei
  • Cea mai populara combinatie de resurse din Configuratorul online intr- o noua oferta recomandata Orange Young.

Fiecare final de an vine cu planuri pentru anul viitor, astfel ca de sarbatori Orange le aduce clientilor solutii adaptate pentru a-si indeplini mai usor dorintele, alaturi de cei dragi. Indiferent ca-si doresc ca in noul an sa petreaca mai mult timp cu familia, sa se distreze mai mult sau sa calatoreasca impreuna, clientii vor primi beneficii in plus la pachetele Orange Family activate in aceasta perioada.

Prin Orange Family, clientii isi pot configura varianta de abonament potrivita famiilor lor, prin alegerea a minim 3 abonamente Orange de baza: minim 2 abonamente de voce (Orange Me) si minim 1 abonament Orange Net (pentru internet), Orange TV sau Home Pack (pentru servicii fixe). Cei care aleg aceste pachete pe o perioada contractuala de minim 1 an au minute nationale nelimitat sau 1 GB trafic de internet pentru fiecare abonament de voce, precum si smartphone-uri si tablete la 0 euro.

Pentru a-si indeplini mai usor planurile impreuna cu cei dragi, clientii care aleg un pachet Orange Family pana pe 10 ianuarie 2016 vor primi beneficii in plus si un accesoriu cadou la alegere, in functie de cel de-al treilea abonament activat. Astfel, daca opteaza pentru un abonament Orange Net, cei ce vor sa se bucure de cel mai rapid internet 4G de la Orange si sa pastreze amintirea celor mai frumoase momente petrecute in familie vor primi trafic de internet dublu pe tableta si pot alege un selfie stick pentru a se distra mai mult in familie.

Pentru clientii care doresc sa calatoreasca mai mult in familie si care opteaza pentru un al treilea abonament Orange Me, Orange a pregatit un bonus de 250 minute si SMS-uri si 500 MB internet pe mobil in roaming cu valabilitate 1 an, care poate fi folosit de toate numerele din familie. In plus, clientii pot alege un incarcator de calatorie cadou, pentru a nu rata niciun moment din vacanta.

Din 3 decembrie, clientii vor avea la dispozitie un catalog intreg de accesorii pentru a-si alege cadoul preferat, in functie de propriul pachet Orange Family si de propriile planuri de anul nou.

O noua oferta Orange TV

Cei ce-si doresc sa petreaca mai mult timp cu cei dragi si sa urmareasca emisiunile preferate alaturi de ei au parte de o oferta speciala Orange TV. Orange lanseaza astazi noul abonament Family HD, cu 99 de canale, dintre care 36 in format HD, ce acopera toate genurile: interes general, filme, stiri, documentare, canale pentru copii (inclusiv desene animate), muzica, sport si lifestyle. Continutul poate fi urmarit atat pe televizorul de acasa, cat si pe smartphone, tableta sau PC, prin serviciul mobil Orange TV Go. Pentru abonatii Orange care aleg sa activeze pachetul Family HD pana pe 10 ianuarie 2016 pe o perioada contractuala de 2 ani, taxa de abonament este de 7 euro/luna.

Celor care aleg Family HD ca al treilea abonament in pachetul Orange Family, Orange le recomanda o boxa wireless oferita cadou, pentru a urmari filmele, serialele sau emisiunile preferate impreuna cu cei dragi si pe dispozitivele mobile.

In aceasta perioada, si clientii care opteaza pentru alte abonamente Orange TV – Local HD, World HD si Universe HD – pe 2 ani beneficiaza de reducerea taxei de abonament de la 25 pana la 75 de euro pentru cei doi ani de contract, in functie de valoarea abonamentului, si vor plati astfel intre 3,95 euro/luna si 8,87 euro/luna.

O noua oferta pentru juniori

Orange lanseaza astazi in exclusivitate si oferta Smart Junior, ce raspunde atat nevoii de distractie a copiilor, cat si nevoii parintilor de a-i sti in siguranta. Orange ofera in premiera un smartwatch dedicat celor mici, Vonino Kids Watch S2, un ceas digital cu functie de localizare in timp real, filtrare a apelurilor si 3 butoane pentru 3 numere favorite. Astfel, parintii stiu in permanenta unde se afla copilul lor si primesc notificari atunci cand acesta depaseste o zona prestabilita sau cand apeleaza numarul de urgenta. Ceasul functioneaza cu ajutorul unei aplicatii dedicate, Vonino Family Tracker, disponibila pentru Android si iOs.

La pachetul Smart Junior, clientii pot comunica nelimitat cu trei numere favorite nationale, au 300 de SMS-uri nationale si 300 MB trafic de internet pentru 5 euro/luna si smartwatch-ul Vonino Kids Watch S2 la 29 de euro.

O noua oferta recomandata Orange Young

Pentru tineri, Orange aduce intr-un pachet nou cea mai populara combinatie de resurse din Configuratorul online. Pentru 12,35 euro/luna, acestia primesc 1,5 GB trafic de internet 4G, 1000 de minute nationale, dintre care maxim 500 pot fi consumate international, pe fix si mobil, SMS-uri nationale nelimitat, bonus acces la aplicatiile Libon si Antivirus si 10GB in Orange Cloud, precum si smartphone-ul 4G Orange Dive 30 la 0 euro, prin Buy-Back.

“La final de an, cu totii evaluam ce-am facut bine si ce putem face si mai bine pentru acele persoane sau lucruri care conteaza cel mai mult pentru noi. Anul acesta le oferim clientilor beneficii in plus pentru a-i ajuta sa petreaca mai mult timp cu cei dragi, sa-i stie pe cei mici in siguranta si pe tineri fericiti cu o oferta Orange Young vedeta. Fie ca-si propun sa calatoreasca, sa se distreze si sa impartaseasca cele mai frumoase momente cu ceilalti sau sa urmareasca filmele preferate in familie, clientii gasesc in oferta noastra de iarna resurse din plin pentru apeluri si internet, dispozitive de la 0 euro si gadget-uri cadou, ca sa-si indeplineasca mai usor promisiunile de anul nou.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange Romania.

Bucuresti, 24 noiembrie 2015 – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.