Dupa primul weekend cu Samsung Galaxy S6 Edge +


DSC00175            Primul hands-on cu noul Samsung GalaxyS6Edge + l-am avut cu ocazia lansarii globale, cand au ajuns cateva exemplare si in Bucuresti, dar sigur cateva minute de butonat nu sunt suficiente pentru a avea o impresie corecta despre un smartphone atat de complex cum e noul GalaxyS6Edge +, asa ca m-am bucurat cand am primit telefonul in cadrul programului Orange Smartphone Testers.

Acest program e si un concurs, cativa dintre bloggeri care l-au primit la teste vor castiga unul, adica vor pastra terminalul. Ei bine e frumos, e elegant, e scump si da imi doresc sa-l castig, dar nu cu orice pret, voi incerca sa scriu cat se poate de obiectiv despre el, cu plusuri si minusuri cum v-ati obisnuit deja.

E frumos, multa sticla, un pic de metal si ecranul curbat pe ambele parti il fac probabil cel mai elegant telefon al momentului.

 

DSC00178DSC00159

Cea mai spectaculoasa parte a noului Galaxy S6 Edge Plus e cu siguranta ecranul. Displayul de 5,7” Super AMOLED cu o rezolutie de 1440 x 2560 pixeli (~518 ppi ) e foarte frumos, luminos. L-am setat pe auto brightness si n-am avut probleme cu vizualizarea continutului nici in soarele sclipitor de la malul marii. In imaginea mai mica e deja cu ecranul cu luminozitate redusa astfel se vede mai frumos cat de elegant e ecranul curbat. Nu are multe utilitate, poti totusi pune cateva contacte mai importante si cateva aplicatii pe curbura din dreapta pe o ”urechiusa”, si sa setezi sa-ti apara anumite notificari acolo,  dar efectul vizual e spectaculos.

DSC00148Decat displayul doar camera (de 16 Mpx-eli)  e mai spectaculoasa, e una din cele mai reusite camere ce s-a pus pe un smartphone, si nu doar in lumina buna, ci si in lumina slaba sau chiar si folosind flash-ul, dozeaza exact cat e nevoie

E exact aceasi camera ca si in Galaxy6 S6 si S6 Edge, poate din soft l-au  mai imbunatatit, dar nu stiu daca se mai putea mai bine de atat.

O galerie foto realizata  cu S6 si s6 Edge gasiti in review, dar vor urma si cu acest model, cateva gasiti deja mai jos si in galeria de sub articol (toate needitate, direct din telefon)

20150905_213252 20150905_103157 20150906_09292320150906_094744

 

 

Viteza e de top, voi rula si benchmarkurile obisnuite, dar nu va fi nici o surpriza, la ora actuala e cel mai rapid.
Bateria in schimb desi e mai mare decat in S6 si S6 Edge, e de 3.000 mAh-eri, (aici gasesti toate specificatiile)  nu tine mai mult, in general pe la pranz cautam deja bateria externa. In schimb o veste buna se incarca de la zero la full intr-o ora si 10 minute..
Atat deocamdata, va urma si un review complet dupa ce ne cunoastem mai bine.
In galeria de sub articol gasiti cateva imagini atat cu smartphone-ul cat si poze facute cu camera. Cei care n-au rabdare pana la review-ul complet pot cumpara deja aici la pret bun in functie de abonamentul/prelungirea de abonament ales.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.