Motorola a prezentat noul Moto 360


moto360-7.0

Noul Moto 360: mai multe optiuni, mai multe caracteristici, o autonomie mai mare a bateriei

Noua colectie Moto 360 extinde pozitia de lider a Motorola in domeniul tehnologiei accesoriilor electronice si continua sa stabileasca un nivel de calitate ridicat pentru un produs modern si atemporal.

Noile inovatii si imbunatatiri includ:

  •          Design rafinat pentru cadran si curele extinse pentru o potrivire imbunatatita
  •          O linie noua conceputa de femei, pentru femei
  •          Noul Moto 360 Sport, destinat iubitorilor de fitness, are GPS si senzori incredibil de precisi pentru ritmul cardiac, iar ecranul AnyLight permite citirea si in lumina puternica a soarelui
  •          Baterie cu o autonomie mai mare decat prima generatie

moto360-23.0

Cu aproape 300 de posibilitati de design, prin Moto Maker, noua colectie Moto 360 ofera posibiltatea personalizarii. Exista o multitudine de materiale, precum pielea naturala Horween sau otelul inoxidabil, iar curele se pot schimba usor, pentru un aspect personalizat. Colectia ofera de asemenea doua dimensiuni diferite de cadran, inclusiv clasicul 46 mm sau noul 42 mm. Alimentat de Android Wear, Moto 360 este compatibil WiFi, pastrand utilizatorii conectati la tot ceea ce este important pentru ei. De asemenea, Moto Body, aplicatia Motorola pentru sanatate si wellness, ajuta la mentinerea unui stil de viata sanatos, iar aplicatia Android Wear din Google Play te lasa sa utilizezi una dintre aplicatiile preferate chiar de pe incheietura mainii.

Surse foto: http://www.theverge.com/

BERLIN – 2 septembrie 2015 – Lenovo

2 responses to “Motorola a prezentat noul Moto 360

  1. Ceasul e mai mult decât interesant! E o capodoperă. Treaba e că nu toți ne permitem să ne cumpărăm așa ceva. Eu personal dacă aș avea în momentul ăsta bani de el l-aș lua fără să stau pe gânduri! 🙂 Chiar dacă m-aș plictisi apoi în maxim 1 lună de el, la fel cum fac cu toate chestiile pe care le cumpăr. :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.