Telekom prezinta „Felicitaro”, aplicatia prin care poti trimite carti postale personalizate


Aplicatia_Felicitaro

  • Prin intermediul aplicatiei „Felicitaro”, utilizatorii pot crea si trimite carti postale personalizate direct de pe telefonul mobil;
  • Cartile postale create pe telefonul mobil sunt imprimate pe o hartie speciala si trimise in plic, oriunde in lume.

 

Telekom Romania prezinta aplicatia „Felicitaro”, o solutie simpla prin care utilizatorii pot sa creeze si sa trimita carti postale personalizate celor dragi, oriunde in lume, direct de pe telefonul mobil. In misiunea sa de a ajuta utilizatorii sa impartaseasca experientele frumoase impreuna cu cei dragi, Telekom este primul operator care sustine aceasta aplicatie dezvoltata de SC. Advergent SRL.

Aplicatia „Felicitaro” aduce un plus de valoare si de semnificatie continutului si mesajelor social media, imbinand cu grija nostalgia vremurilor parintilor si bunicilor cu tehnologia prezentului. Pentru a trimite o felicitare prin intermediul aplicatiei „Felicitaro”, utilizatorii trebuie sa urmeze
5 pasi simpli:

  1. Sa faca o fotografie sau sa aleaga una din albumul telefonului;
  2. Sa adauge un mesaj;
  3. Sa semneze cartea postala cu degetul pe ecranul dispozitivului;
  4. Sa adauge destinatarul (unul sau mai multi);
  5. Sa comande felicitarea care va fi trimisa oriunde in lume.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din App Store sau Google Play de catre clientii cu abonament sau cartela, indiferent de retea, cu conditia sa aiba un terminal compatibil cu sistemul de operare Android versiunea 4.1 (sau o versiune ulterioara) sau cu sistemul de operare iOS versiunea 7.0 (sau o versiune ulterioara). Traficul de date realizat la descarcare si in aplicatie este consumat din traficul inclus in optiunile de date active din contul utilizatorilor.

In urma comenzii, cartea postala este imprimata pe o hartie speciala de 350g/mp si trimisa in plic, in vederea protejarii datelor personale si pentru confidentialitatea mesajului. Timpul de livrare este de aproximativ doua zile lucratoare pe teritoriul Romaniei si de pana la sase zile lucratoare in alte tari. Clientii pot plati prin PayPal, prin card de credit sau prin SMS*, in functie de tara in care se afla. Costul unei felicitari este de 1,8 Euro daca plata se efectueaza prin PayPal sau credit card si 2 Euro (plus TVA) pentru plata prin SMS.

Mai multe informatii despre aplicatia „Felicitaro” puteti afla aici.

30 iulie 2015, Bucuresti – Telekom Romania

 * L.E. Din pacate din reteaua Telekom nu se poate plati cu SMS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.