Joci si Pierzi ca sa ai Noroc in Dragoste


Felicitari, ai pierdut!

COSMOTE si Ogilvy Romania lanseaza prima campanie la care care pierzi garantat:   

“Joci Si Pierzi Ca Sa Ai Noroc in Dragoste” este o campanie unde nu castigi nici minute, nici SMS-uri, nici sute de MB de trafic de net (de care oricum beneficiezi daca iti activezi extraoptiunea), nici masini extravagante, nici vacante tari exotice, nici bilete la concerte, nici biciclete iar lista poate continua la nesfarsit. In 30 de secunde!

In luna Iubirii am dorit sa venim in ajutorul clientilor nostri intr-o maniera neconventionala, stabilind o abordare noua in ceea ce priveste dragostea. Astfel am creat diverse tipuri de jocuri in care cu cat joci mai mult, cu atat pierzi mai mult si automat iti creste exponential norocul in dragoste. Intr-o perioada in care toate campaniile contin mesaje cat mai emotionale, ne-am dorit sa iesim spargem tiparele si sa promovam beneficiile produsului nostru intr-o maniera amuzanta si inovativa”  – Dana Bursuc, Marketing Communications Senior Manager, COSMOTE Romania.

Toate executiile campaniei promoveaza extraoptiunea pentru Cartela COSMOTE cu 120 MB trafic pe mobil, 120 de minute nationale, 3600 minute sau SMS-uri in COSMOTE si 3600 de minute in Romtelecom, totul pentru numai 6 EUR credit.

Ghinionist in dragoste? Nu-ti mai raspunde la telefon? Sau ai gasit dragostea dar nu e impartasita?

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa continui sa pierzi, indiferent ce joc ai juca. Astfel ca uitandu-te la spoturile campaniei ai 100% sanse sa iti creasca nivelul de iubire.

“Iubire infinita si nemarginita se poate. Si chiar exista. Noi am gasit un mod prin care se obtine si ne-a placut. Da’ am avut si noroc! “-  a adaugat Andreea Chirica, Senior Copywriter Ogilvy Group.

Iar daca vrei dragoste la infinit, intra pe www.jocisipierzi.ro. Ai sa fii 100% pierzator, indiferent de proba, indiferent de categorie: jocuri logice, jocuri lipsite de logica si jocuri de societate. Rezultatele sunt garantate si se bazeaza pe infailibilul rationament conform caruia “daca nu ai noroc la jocuri, o sa ai noroc in dragoste”.

Echipa care a coordonat realizarea campaniei din partea COSMOTE Romania este formata din: Dana Bursuc – Senior Marketing & Communication Manager, Mirela Ghita – Head of Prepaid & VAS, Anca Abaza – Brand Manager, Romeo Bunescu – Brand Manager.

Echipa Ogilvy care a realizat campania este formata din Titus Dumitrescu – Grup Creative Director, Otilia Mihalache – Senior Art Director, Andreea Chirică – Senior Copywriter, Calin Marcu – Copywriter, Andreea Hascu – Account Director, Iuliana Grigore – Account Manager, Ecaterina Jaca – Account Executive.

Aici, aici si aici puteti vedea primele trei executii ale campaniei „Joci si Pierzi ca sa ai Noroc in Dragoste”.

Bucuresti, 24 februarie 2012 – COSMOTE Romania

5 responses to “Joci si Pierzi ca sa ai Noroc in Dragoste

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s