Xperia™ Z noul varf de gama de la SONY


Xperia Z_white_front_highres

Xperia™ Z – cele mai bune tehnologii Sony intr-un smartphone premium

  • Display Reality full HD de 5 inci cu Mobile BRAVIA Engine 2
  • Functii One-touch pentru conectivitate rapida intre device-uri
  • Design care iese in evidenta, rezistent la apa si la praf

Cel mai nou smartphone Android de la Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”), Xperia Z preia stafeta de la Xperia T si devine noul varf de gama al companiei.

Cu un display Reality Full HD 1080p de 5 inci, un procesor quad-core Snapdragon™ S4 Pro, camera foto de 13 megapixeli si tehnologie 4G LTE, Xperia Z are toate atuu-rile unui smartphone premium. In plus, beneficiaza de experienta Sony in ceea ce priveste  tehnologiile, serviciile, designul si conectivitatea.

Xperia Z va fi lansat pe platforma Android 4.1 (Jelly Bean) si va primi actualizarile pentru varianta 4.2 in scurt timp.

Xperia Z va fi disponibil pe primele piete incepand cu primul trimestru al anului 2013.„Cu Xperia Z, aducem jumatate de secol de inovatie in tehnologii TV, imagine, film si jocuri intr-un smartphone care iese in evidenta”, a declarat Kuni Suzuki, Presedinte si CEO al Sony Mobile Communications. “Avand specificatii excelente, aplicatii media de la Sony, functii One-touch de conectivitate rapida si baterie foarte rezistenta, Xperia Z este pozitionat pentru a conduce clasamentul pe piata smartphone-urilor”, a continuat acesta.

Tehnologiile inteligente de la Sony

Xperia Z are un display Reality cu procesor de imagine Mobile BRAVIA® Engine 2, care imbunatateste experienta vizualizarii continutului pe smartphone-uri, oferind imagini clare si luminoase. Smartphone-ul imprumuta multe dintre functiile sale de la camerele digitale Sony si e echipat cu Exmor RS, primul senzor de imagine cu HDR (Hugh Dynamic Range) video pentru smartphone-uri. Tehnologia HDR ofera imagini clare in orice conditii.

Xperia Z include si modul Battery STAMINA, ce inchide automat aplicatiile care consuma bateria atunci cand ecranul este inchis si le activeaza inapoi odata cu activarea ecranului.

Divertisment marca Sony cu aplicatii media dedicate si functii One-touch pentru conectivitate intre device-uri

 Aplicatiile media de la Sony ofera o experienta bogata a divertismentului pe toate device-urile Sony. Xperia Z are deja incarcate aplicatiile ”Walkman”, Album si Filme. Aplicatia “Walkman” ofera acces la toate melodiile descarcate de utilizatori, la libraria de peste 18 milioane de melodii de pe Music Unlimited si la Facebook. Aplicatia Filme ofera utilizatorilor acces la peste 100,000 de filme si seriale de pe Video Unlimited, iar aplicatia Album ofera acces rapid la fotografiile prietenilor postate pe Facebook.

Functiile One-touch le permit utilizatorilor sa trimita rapid si usor muzica, poze si filme de pe smartphone-ul lor catre o gama larga de device-uri Sony dotate cu tehnologie NFC, printre care boxe, casti si mai nou, televizoare. Cu noul televizor BRAVIA, anuntat si el in cadrul CES 2013, nu trebuie decat sa atingi telefonul Xperia Z de telecomanda pentru a putea vizualiza fotografiile si filmele pe ecranul mare al televizorului.

Totodata, Sony a anuntat si doua modele noi de casti cu tehnologie NFC, Stereo Bluetooth™ Headset SBH20 si Wireless Headset DR-BTN200M. Utilizatorii doar ating telefonul Xperia Z de oricare dintre acestea si se bucura de muzica.

Design care iese in evidenta si durabilitate

Creat din materiale premium, Xperia Z vine cu un nou design, OmniBalance, cu forme rotunjite si suprafete lucioase. In ciuda corpului sau subtire, de doar 7,9mm, Xperia Z este un telefon durabil din sticla si materiale menite sa reziste. Totodata, este telefonul cu cel mai mare grad de rezistenta la praf si la apa (standardele IP55 si IP57).

Pe unele piete, va fi disponibila si varianta Xperia ZL, incepand cu primul trimestru al anului 2013, un model asemanator cu Xperia Z in termeni de specificatii tehnice, dar de dimensiuni mai reduse.

Functii cheie pe Xperia Z

  • Display Reality Full HD 1080p x 1920p de 5 inci cu Mobile BRAVIA® Engine 2
  • Camera foto de 13MP cu functie Fast Capture si Exmor RS pentru telefoane mobile, tehnologie HDR video
  • Rezistent la apa si la praf (IP55 & IP57) cu display durabil din sticla
  • Procesor quad-core Snapdragon™ S4 Pro de 1.5 GHz si 2GB RAM
  • Modul Battery STAMINA pentru eficientizarea consumului de baterie

 8 Ianuarie 2013, Bucuresti – Sony Mobile Romania

One response to “Xperia™ Z noul varf de gama de la SONY

  1. Pingback: Sony Xperia Z – unboxing | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.