Ericsson deschide un laborator de cloud in GERMANIA


Ericsson Cloud

  • Noul laborator de cloud Ericsson este situat in Aachen, Germania, si va sprijini operatorii si alte industrii in dezvoltarea si executarea strategiilor lor digitale.
  • Laboratorul va facilita inovatia si dezvoltarea de aplicatii specifice industriei cloud raspunzând nevoilor pentru o infrastructura mai flexibila si mai agila.
  • Securitatea si integritatea datelor vor fi parte integranta din oferta de solutii cloud.

Ericsson NASDAQ: ERIC) a deschis un nou laborator de cloud in Aachen, Germania, care va sprijini operatorii si clientii industriei din Europa sa inoveze in toate etapele procesului de dezvoltare in cloud si virtualizare. Laboratorul va gazdui, in premiera, demonstratii de tehnologii de ultima generatie si va oferi solutii de testare, verificare si preambalare, inclusiv implementari de noi servicii.

In procesul de transformare catre o economie digitala, solutiile cloud vor juca un rol important. Multe intreprinderi mari se confrunta in continuare cu provocari, mai ales ca incep sa foloseasca din ce in ce mai mult tehnologia cloud. Aceste provocari includ migratia in cloud, modul de administrare al serviciilor in cloud, securitatea si integritatea datelor.

Laboratorul de cloud ofera clientilor Ericsson oportunitatea de a aborda aceste probleme, prin demonstratii in direct de noi tehnologii, implementarea si testarea tehnologiilor cheie, inclusiv celor legate de cloud si virtualizare. Laboratorul va fi construit cu tehnologie Ericsson si va beneficia de intreaga experienta in domeniu a companiei. Aceasta va include si produse cum ar fi Ericsson HDS 8000, Ericsson Secure Cloud Storage, Cloud Director, si solutiile companiei pentru IaaS (Infrastructure as a Service) si PaaS (Platform as a Service), adresandu-se atat mediilor IT si celor telecom cloud.

„Prin dezvoltarea acestor solutii, le vom oferi posibilitatea clientii nostri de a-si accelera implementarea tehnologiei cloud”, spune Valter D’Avino, Head of Western & Central Europe, Ericsson. „Acest lucru inseamna ca vor avea acces mai rapid la beneficiile solutiilor in cloud, cum ar fi timpul mai scurt pentru a lansa pe piata servicii noi dedicate Internetului Tuturor Lucrurilor ca, de exemplu, o infrastructura IT mai agila.”

Portofoliul solutiilor cloud de la Ericsson faciliteaza transformarea digitala, permitând operatoriilor telecom si intreprinderilor sa inoveze si sa-si gestioneze serviciile mai usor la nivel global. Modalitatile colaborative de lucru folosite in laboratorul de cloud Ericsson vor accelera aceasta transformare digitala. Industriile de transport si de automatizare sunt doar doua exemple concrete care dovedesc ca utilizarea tehnologiei cloud avanseaza rapid. Laboratorul de cloud Ericsson permite o colaborare flexibila si mai apropiata de clienti pentru a raspunde nevoilor specifice pietei in care acestia isi desfasoara activitatea.

30 Iulie 2015, Bucuresti – Ericsson Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.