QNAP prezinta primul Thunderbolt NAS si alte noutati la COMPUTEX TAIPEI 2015


Qnap la Computex TaipeiQNAP va expune la COMPUTEX Taipei 2015 o serie de produse de ultima generatie, incluzand prima unitate NAS din lume cu Thunderbolt, functia unica de cautare “Qsirch”, aplicatia Virtualization Station actualizata, noua componenta Container Station, noul sistem de operare QTS 4.2 cu o grafica simplificata, aplicatii multimedia multi-zonale si HDMI.

De asemenea, la COMPUTEX Taipei 2015, QNAP va prezenta numeroase unitati Turbo NAS, atat modele noi cat si modele consacrate. Unitatea de stocare QNAP echipata cu Thunderbolt 2 este o solutie foarte flexibila si eficienta pentru profesionistii care lucreaza cu fisiere video 4K UHD. Aceasta ofera viteze rapide de pana la 20Gbps/s, la care se adaugautilitatea unei unitati NAS performante.

“2015 este un alt an al realizarilor pentru QNAP. Am avansat in mod constant prin crearea unor solutii NAS inovatoare, care nu numai ca indeplinesc cerintele aplicatiilor business de stocare si virtualizare sau pe cele ale aplicatiilor de divertisment, dar merg dincolo de limitele traditionale, oferind o experienta cloud fara precedent, a declarat Meiji Chang, manager general al QNAP. “Incurajam vizitatorii din intreaga lume sa vina sa viziteze standul QNAP de la Computex si sa afle mai multe despre produsele noastre”.

COMPUTEX 2015 va fi organizat in Taipei, Taiwan, in perioada 2-6 iunie 2015. Standul QNAP poate fi vizitat in centrul expozitional Taipei World Trade Center Nangang, standul J0118.

27 Mai 2015, Taipei – QNAP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.