Tendinta in crestere, mai multi pasageri din Romania cu airberlin


DSC05307

Aproape 74.000 de pasageri in anul 2014 – conexiunea catre Scandinavia este foarte populara

Romania in ascensiune! Comparativ cu 2013 airberlin a salutat la bord cu 16,3 procente mai multi pasageri pe ruta Berlin-Tegel – Bucuresti si retur. Aproximativ 74.000 de pasageri folosesc aceasta ruta – tendinta este de crestere!

 

Ruta de zbor Bucuresti – Berlin-Tegel a inregistrat in anul 2014 o crestere a scaunelor vandute de 11,5 procente. Pe ruta de zbor Berlin-Tegel – Bucuresti s-a inregistrat o crestere a pasagerilor de 22,5 procente.

„Romania este o piata dinamica pentru airberlin. Se intrevede un potential ridicat atat in ceea ce priveste calatoriile de afaceri cat si in ceea ce priveste concediile. Ne asteptam la o crestere semnificativa a numarului de pasageri, odata cu introducerea celui de-al doilea zbor zilnic intre Bucuresti si Berlin. De la sfarsitul lunii martie se pot rezerva bilete pentru cel de-al doilea zbor“, precizeaza Dimitar Dimitrov, Manager regional al airberlin pentru Romania.

 

airberlin zboara nonstop catre capitala romana si ofera 13 noi conexiuni catre si de la Bucuresti. „De exemplu, pasagerii nostri pot zbura la Chicago, via Berlin. Un alt avantaj o reprezinta faptul ca pasagerii nostri pot zbura dimineata catre Germania, Austria, Elvetia si Scandinavia si se pot intoarce seara acasa“, relateaza Dimitrov.

24 de procente din totalul pasagerilor romani zboara mai departe si utilizeaza Berlinul ca si o escala in calatoria lor catre Copenhaga, Oslo, Göteburg, Stuttgart si Düsseldorf. Acestea sunt cele top 5 destinatii pentru romani.

27 Mai 2015, Bucuresti – airberlin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.