F64 lanseaza serviciul Upgrade prin care echipamentele folosite pot fi transformate in reduceri pentru produse noi


Foto magazin       F64, cel mai mare magazin foto-video din Europa de Sud-Est, anunta lansarea pe piata din Romania a serviciului Upgrade. Prin acesta, clientii au posibilitatea de a aduce unul sau mai multe produse foto-video, de la aparate foto la obiective, pe care consultantii F64 il evalueaza si stabilesc un pret pentru acesta. Suma la care echipamentul va fi evaluat va fi scazuta din valoarea unui nou produs achizitionat de la F64. Serviciul Upgrade debuteaza pe 15 mai.

Produsele pe care F64 le va primi prin serviciul Upgrade vor ajunge in consignatia magazinului si vor fi vandute ulterior. Produsele eligibile pentru Upgrade sunt aparatele foto de tip SLR, obiectivele foto, camerele foto compacte high-end, camerele video, echipamentele de studio si bliturile functionale. Toate produsele acceptate si incluse in programul Upgrade sunt verificate de consultantul consignatiei, care isi va da acordul ca sunt in stare buna de functionare. Suma pentru care este evaluat echipamentul inclus in serviciul Upgrade nu se poate transforma in bani cash.

F64 asigura serviciul Upgrade si pentru clientii din afara Bucurestiului. Acestia trebuie sa expedieze prin curier aparatul pe care doresc sa il depuna in consignatie, iar evaluarea va fi facuta in 24 pana la 48 de ore de la primirea coletului.

F64 si-a obisnuit clientii cu un alt fel de atitudine fata de pasiunea lor. Noi nu ne oprim doar la vanzarea unui echipament, ci mergem mai departe, aducem oamenii aproape in comunitatea dedicata fotografilor si le facilitam accesul la produsele si serviciile de care au nevoie in munca lor. Prin serviciul Upgrade dorim sa le falicitam accesul la ultimele tehnologii si echipamente“, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.

Bucuresti, 14 mai 2015 – F64

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.