Restaurantul Stradale, condus de Chef Foa, a avut peste 10.000 de clienti in prima luna


Chef FoaStradale, restaurantul condus de Chef Foa, a atras peste 10.000 de clienti in prima luna si pregateste inca o premiera

in prima luna de la deschidere, restaurantul Stradale a atras peste 10.000 de clienti. Pe 31 martie, in urma cu aproximativ o luna, Chef Foa si Flavours Food Design aduceau in Romania concepte culinare precum „street food“ si „live cooking“ in noul restaurant Stradale, intr-o atmosfera cosmopolita si confortabila.

La aproape o luna de la deschidere, raspunsul foarte bun din partea clientilor pune bazele unei extinderi a conceptului Stradale. in perioada urmatoare va fi implementat programul after hours, astfel incat Stradale sa fie deschis si dupa ora 17.00, precum si in weekend. Din toamna, restaurantul va deveni primul gastro-pub din Bucuresti, ceea ce va conduce la extinderea echipei si la diversificarea meniului. Pana acum, pe lista bestseller-urilor se regasesc mancarurile gatite live folosind Robata Grill si Tandoor Oven, aduse in premiera in Romania.

Restaurant Stradale(1)Restaurantul este amenajat intr-o suprafata de 600 de metri patrati la parterul cladirii de birouri Bucharest Business Park (BBP). Spatiul, calitatea produselor si atmosfera Stradale au atras clienti cu o medie a varstei intre 30 si 35 de ani, cultivati, cu venituri peste medie si care apreciaza mancarea buna si mediul relaxant.

„A fost o luna intensa pentru Stradale si pentru intreaga echipa. Am pornit la drum cu o idee, am vrut sa aducem in Romania mai mult decat o masa de pranz, sa oferim o experienta culinara completa si dupa feedback-ul pe care l-am primit din partea clientilor vedem ca suntem pe drumul cel bun, iar asta ne bucura foarte mult. Continuam sa invatam ce le place oamenilor care ne trec pragul si lucram la imbunatatirea logisticii de servire, am marit numarul staff-ului de servire si am crescut si numarul de bucatari“, a declarat Chef Foa, Executive Chef al Flavours Food Design. „Pentru perioada imediat urmatoare ne-am propus sa extindem programul si sa transformam Stradale intr-un gastro-pub after hours, decizie care ne-a fost influentata de feedback-ul clientilor Stradale, pentru care le multumim”, a completat Chef Foa.

Bucuresti, 13.05.2015 – Flavours Food Design

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.