Chef Foa aduce „street food” si „live cooking” in noul restaurant Stradale


DSC01208          Ieri seara am fost invitati la lansarea Restaurantului Stradale, unde cunoscutul si talentatul Chef Foa vine cu un nou proiect de restaurant, axat pe „street food” si „live cooking”, adresat clientilor din cladirile de birouri. Acest concept debuteaza la Stradale, in Bucharest Business Park.

Da street-food, in sfarsit si la noi, recunosc noi prin calatorii pe langa restaurantele bine cotate experimentam mereu si street-food-ul, ca doar asa poti cunoaste cu adevarat bucataria locala, mancam langa sau chiar in piete, pe stradute mai ascunse nu in restaurantele din pietele sau bulevardele cunosucte, si da in astfel de localuri simti cu adevarat gustul mancarii locale, nemaivorbind de faptul ca ai portii mai generoase si preturi accesibilie. In Romania din pacate pana de curand street-food-ul se reducea la kebabul de la coltul strazii, care nici macar nu-i specific romanesc, poate doar umplutura de cartofi prajiti din el il face mai local si eventual mititeii din jurul pietelor.

DSC01177Stradale va avea, in premiera in Romania, un Robata Grill si un Tandoor Oven, unde se concentreaza zona de live cooking. Chef Foa mizeaza si pe design-ul restaurantului, cosmopolit si confortabil, precum si pe flexibilitatea spatiului, care permite organizarea de evenimente after hours.

„Servirea mesei ar trebui sa fie un moment de relaxare si nu doar satisfacerea unei nevoi primare. La Stradale, ne dorim sa relaxam clientii. De aceea, am investit mult in crearea ambiantei si design, pe langa calitatea si gustul mancarii”, a declarat Chef Foa, Executive Chef Flavours Food Design.

Stradale ofera si o solutie de breakfast si mai ales de coffee & cocoa. Cafeaua este un blend premium, pregatit in parteneriat cu Guido, magazinul de specialitate care are propria prajitorie si scoala de cafea.

DSC01172„Flavours a pornit la drum concentrandu-se pe timpul liber. Acum ne orientam spre o alta zona de timp – cel petrecut la birou. Majoritatea prietenilor nostri lucreaza intr-un birou, dar nu au o optiune reala, care sa-i satisfaca, pentru masa de pranz. In ultima vreme, toata lumea e indragostita de Street Food. Asa si Flavours – diferenta este ca noi l-am pus deja in practica la Stradale. Am pus mult suflet in acest proiect, am investit mult in echipa, design si in crearea meniului”, a completat Chef Foa.

DSC01190

Conceptul Stradale, o investitie de peste 200.000 euro

Amenajat intr-o suprafata de 600 de metri patrati la parterul cladirii de birouri Bucharest Business Park (BBP), restaurantul reprezinta o investitie de peste 200.000 euro, avand suportul CA IMMO pe partea de echipamente si fit out. Stradale ofera 180 de locuri, iar pe parcursul pranzului poate servi pana la 600 de persoane la mese, pe langa optiunea express de take away.

DSC01192Nu stiu inca preturile, dar cel putin din punct de vedere al gustului e acolo unde trebuie sa fie, totul e gustos, ai varietate mare, multe salate orientale sanatoase, vom vizita si in afara evenimentelor, sa vedem cum poti lua un mic dejun sau un pranz a la ”Stradale” 😉

DSC01188 DSC01182 DSC01169Restaurantul Stradale va fi deschis publicului incepand cu data de 31 martie 2015.

 

One response to “Chef Foa aduce „street food” si „live cooking” in noul restaurant Stradale

  1. Pingback: Restaurantul Stradale, condus de Chef Foa, a avut peste 10.000 de clienti in prima luna | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.