Epson lanseaza SureColor SC-P800, imprimanta foto care poate printa cele mai intense nuante de negru de pe piata


Epson-sc-p800Epson lanseaza cel mai nou model din gama de imprimante foto profesionale, SureColor SC-P800. Noul model tipareste fotografii de calitate superioara, in culori realiste, cu gradatii si nuante fine si este ideal pentru fotografii pasionati si artistii profesionisti. Imprimanta este livrata cu o unitate optionala pentru role de hartie, ceea ce inseamna ca fotografii si artistii pot crea acum cu usurinta printuri de cea mai buna calitate in formate mai mari.

SureColor SC-P800 creeaza fotografii rezistente, de calitate superioara, care pot fi vandute, expuse sau incluse in portofolii. Noua imprimanta poate fi, de asemenea, utilizata pentru a  printa si alte tipuri de documente la o calitate impresionanta, inclusiv sinopsisuri si prezentari.

Noul model utilizeaza Ultrachrome HD, un nou set de cerneluri in noua culori, care este folosit prima data la imprimanta foto A3+ Epson SC-P600. Aceste cerneluri pot produce o gama larga de culori si cele mai intense nuante de negru de pe piata1, permitand utilizatorilor sa imprime fotografii clare, cu un nivel foarte ridicat al detaliilor. Mai mult, setul de cerneluri are o rezistenta imbunatatita la lumina[1], ceea ce inseamna ca printurile vor avea o durata mai lunga de viata.

Modelul SC-P800 este succesorul imprimantei foto de mare succes Stylus Pro3880 si este prima si singura imprimanta A2 pentru birou de pe piata care are unitate optionala pentru role de hartie[2]. Din acest motiv este ideala pentru fotografii si artistii care doresc sa imprime cu usurinta fotografii panoramice mari in formate non-standard, precum cele ale bannerelor si ale panzelor pentru galerii.

SureColor SC-P800_RolaSC-P800 este foarte usor de utilizat datorita unei serii de caracteristici suplimentare. Este singurul produs de pe piata echipat cu ecran tactil color de 2,7 inci. Acesta ofera utilizatorilor posibilitatea de a schimba modul de imprimare pentru diferite medii de tiparire si sa monitorizeze starea procesului de imprimare.

Alimentarea cu hartie se face fara probleme, iar diferitele formate ale mediilor de tiparire pot fi schimbate cu usurinta datorita celor trei cai de alimentare cu hartie, printre care se numara si o tava pentru hartie fine art cu incarcare frontala. Imprimanta utilizeaza, de asemenea, cartuse de cerneala mari, de 80 ml, fiind astfel ideala pentru imprimarea unor volume mari de fotografii.

Noul design modern confera imprimantei SC-P800 un aspect foarte elegant. De asemenea, are cele mai mici dimensiuni dintre imprimantele A2 de pe piata2, ceea ce inseamna ca se potriveste foarte bine si in spatiile mai mici.

Caracteristicile avansate de conectivitate ofera imprimantei SC-P800 o flexibilitate suplimentara. Este prima imprimanta A2 de 17 inci echipata cu Wi-Fi2 pentru imprimare wireless usoara, acasa sau in studio. SC-P800 accepta, de asemenea, Epson Connect pentru imprimarea mobila, de pe o serie de dispozitive, inclusiv de pe tablete, PC-uri si smartphone. Poate fi folosita si fara conexiune wireless datorita conectivitatii Wi-Fi Direct.

Imprimanta Epson SC-P800 va fi disponibila pe piata din Romania incepand cu 1 iunie la pretul estimativ de de 5.440 lei, TVA inclusa.

Caracteristici

 • noua tehnologie UltraChrome HD, cu 9 culori
 • Gama de culori extrem de variata si cea mai mare densitate a culorii negre1 de pe piata (2,86 Dmax pe PGPP)
 • Unitate optionala pentru role de hartie destinata imprimarii de medii de tiparire sub forma de rola cu grosimi de 2″ si 3″ si latimi de pana la 17″ (produsul este un accesoriu optional)
 • Tava frontala pentru hartie fine art pentru incarcarea usoara a mediilor de tiparire fine art si a celor rigide
 • Accepta Epson Connect. Accepta Apple AirPrint si Google Cloud Print
 • Wi-Fi Direct pentru imprimare wireless directa de pe tablete, PC-uri si dispozitive smartphone
 • Ecran tactil color mare, de 2,7 inci, pentru o configurare si o gestionare mai usoara a functiilor imprimantei
 • Capacitate mare a recipientelor pentru cerneala – 80 ml. Acest lucru permite imprimarea unor volume mari de fotografii la calitate profesionala
 • Dimensiuni compacte – se potriveste bine atunci cand spatiul este limitat, acasa sau in studio.
 • Design modern pentru un aspect elegant
 • Conexiune Ethernet, Wi-Fi si USB 2.0

1 2,86 Dmax pe hartie fotografica lucioasa premium. In comparatie cu imprimantele foto A2 cu set de cerneluri cu cel putin 6 culori oferite de concurenti disponibile in luna ianuarie 2015

[1] In comparaţie cu cerneala Epson Ultrachome K3. Rezistenta la lumina a cernelii Ultrachrome HD a fost stabilita la aproximativ 60 de ani in urma testarii în conditii bazate pe standardul JEITA CP‐3901A (hartie lucioasa A4, temperatura de 23°C si umiditate de 50 %).

[2] In comparatie cu imprimantele foto A2 cu set de cerneluri cu cel putin 6 culori oferite de concurenti si disponibile pe piata in luna ianuarie 2015

13 mai 2015, Bucuresti – EPSON

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.