De Sarbatori, romanii vor cumpara aproximativ 50.000 de smartphone-uri Huawei


IMG_20141217_125110900            De Sarbatori, romanii vor cumpara aproximativ 50.000 de smartphone-uri Huawei, potrivit estimarilor companiei.

Huawei Device Romania estimeaza ca va incheia anul cu vanzari insumand 200.000 unitati si cu o cota de piata de aproximativ 4,5 %, in crestere fata de anul trecut.

Smartphone-urile aflate in topul vanzarilor sunt modelele Ascend Y530 si Ascend P7, primul din categoria entry, iar cel de-al doilea din cea mid-range, preferate de catre consumatorii romani datorita tehnologiilor inovatoare, precum si a raportului bun calitate-pret.

Foto conferinta 3_Sorina Macarescu“Piata de smartphone-uri a crescut cu 70% anul acesta, iar noi odata cu ea. Suntem mandri ca romanii ne-au acordat increderea lor si credem ca acest lucru se datoreaza strategiei noastre la nivel de companie: smartphone-uri de calitate, oricare ar fi bugetul consumatorului.” a declarat Sorina Macarescu, director divizia de terminale Huawei Romania.

In ceea ce priveste tendintele din 2015, romanii vor continua sa caute smartphone-uri cu camere foto performante, intrucat calitatea fotografiilor este unul din factorii in functie de care se ia decizia de cumparare, precum si device-uri cu tehnologia 4G inclusa.

Foto conferinta 2

„Huawei se detaseaza prin tehnologiile integrate in smartphone-urile sale: suntem primii care au lansat smartphone-uri cu camere frontale de 5 si 8MP, fiind deasemenea si promotorii tehnologiei 4G. In plus, nu doar telefoanele Huawei varf de gama, ci si cele din categoria medie, puse in vanzare anul acesta, au incorporat aceasta tehnologie.” a completat Sorina Macarescu, director divizia de terminale Huawei Romania.

Mai mult decat atat, modelul Huawei Ascend Mate7, lansat la IFA si disponibil deja pe piata din Romania, este unul din putinele smartphone-uri disponibile pe piata locala care suporta LTE Cat 6.

Bucuresti, 17 decembrie – Huawei Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.