QNAP lanseaza noua unitate silentioasa Silent NAS HS-251 cu HDMI


qnap_silentnas_hs_251_04          QNAP a lansat noua unitate Silent NAS HS-251 pentru living, echipata cu un hardware puternic, o gama larga de aplicatii multimedia, transcodare video Full HD online sau offline si conectivitate HDMI. Cu o carcasa stilata si compacta, fara ventilator, HS-251 este alegerea perfecta pentru cei care doresc un NAS silentios pentru acasa.

Dispozitivele NAS (Network-Attached Storage) au devenit tot mai populare in locuintele moderne, insa un model obisnuit este prea mare si prea zgomotos pentru a fi amplasat in living.

Odata cu HS-251, QNAP ofera un NAS modern si silentios ce se integreaza perfect langa consolele de jocuri si televizoarele de ultima generatie. Avand iesire HDMI si un procesor puternic Intel Dual-Core, Silent NAS HS-251 este un server complet pentru stocarea datelor in retea, oferindu-le utilizatorilor putere, conectivitate si aplicatii ce pun in valoare un adevarat centru de divertisment digital. qnap_silentnas_hs_251_03

“Beneficiind de un procesor dual-core, conectivitate HDMI si un design set-top fara ventilator, HS-251 este o minune a ingineriei” a declarat Jason Hsu, manager de produs in cadrul QNAP. “Acest dispozitiv remarcabil este insotit de aplicatii si functii software fara rival, ce le permit utilizatorilor sa se bucure de un centru multimedia, dar si de un sistem securizat pentru stocarea fisierelor.”

Silent NAS HS-251 dispune de o iesire HDMI ce permite conectarea la televizoarele de ultima generatie sau la amplificatoarele Hi-Fi, iar utilizarea HD Station ofera cea mai buna experienta multimedia.

HD Station transforma modelul HS-251 intr-un centru de divertisment, beneficiind de un player XBMC puternic. Utilizatorii se pot bucura de filmele, muzica si fotografiile stocate pe HS-251, pot urmari materiale de pe YouTube si sa navigheze pe internet cu ajutorul aplicatiei mobile Qremote sau a perifericelor compatibile MCE. Gratie capacitatilor de transcodare online si offline, NAS-ul silentios devine cel mai bun partener pentru divertismentul multimedia.

HS-251 poate converti fisierele video in formate ce pot fi rulate fluid pe dispozitivele mobile si televizoarele smart, permitand totodata mai multor echipamente sa ruleze diferite filme stocate pe unitate. Utilizatorii pot accesa filmele selectand rezolutia potrivita prin intermediul aplicatiilor File Station, Video Station sau Qfile, chiar si atunci cand se afla in locatii cu acces limitat la internet.

qnap_silentnas_hs_251_13

Impreuna cu sistemul de operare QTS 4.1, HS-251 este usor de instalat si administrat pentru utilizarea zilnica. Avand o interfata intuitiva, organizarea, partajarea, sincronizarea si salvarea fisierelor este usoara si nu necesita un proces de invatare. Gama larga de aplicatii mobile permite accesarea datelor de pe HS-251 de oriunde si oricand.

HS-251 are o carcasa moderna din aluminiu, iar arhitectura fara ventilator ii pastreaza interiorul curat, fara praf si fara probleme de fiabilitate, pe parcursul utilizarii de lunga durata. Unitatea permite instalarea a doua unitati de stocare, cele mai bune performante fiind obtinute cu SSD-uri sau cu hard diskurile din seriile WD Red™ si Seagate NAS.

Specificatii principale Silent NAS HS-251:
Design Set-top, doua sertare, procesor Intel Dual-Core 2.41 GHz, memorie RAM 1GB DDR3L, SATA HDD/ SSD, hard disk-uri hot-swappable, 2 porturi USB 3.0, 2 porturi LAN Gigabit, iesire HDMI.

Bucuresti, 18 iulie 2014 – Qnap Systems

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.