Allview a lansat smartphone-ul Viper i


Allview_Viper_i         Allview lansat smartphone-ul dual SIM Viper i. Noul device este cel mai accesibil smartphone din gama Viper, pastrand in acelasi timp caracteristicile performante care au consacrat acest sortiment. Viper i se remarca printr-un design slim, display IPS OGS de 4,7 inch si un procesor Quad Core de 1,3 GHz. Smartphone-ul este dotat cu doua camere foto de 8, respectiv 2 MP, ofera conectivitate 3G pe ambele SIM-uri si GPS cu suport Sygic.

 

Viper i este un smartphone cu personalitate, care emana buna dispozitie datorita culorilor vii in care este disponibil: roz, galben si albastru. Este atat un gadget performant, cat si un accesoriu la moda, destinat celor care vor sa iasa in evidenta.

Capacul device-ului inglobeaza si frame-ul lateral, oferind senzația de design unitar. Smartphone-ul elegant este usor de manevrat datorita grosimii de numai 8,11 mm si a greutatii de 143 de grame.

AllviewViperi2Procesorul Quad Core de 1,3 GHz, sustinut de memoria RAM de 1GB si de solutia grafica Mali 400 ofera utilizatorilor o experienta optima de browsing si multi tasking. Touchscreen-ul este realizat prin tehnologia OGS (One Glass Solution), iar ecranul este protejat de Dragontrail X Glass, material ce ofera o rezistenta foarte mare la zgarieturi. Sasiul intern este construit din magneziu, un material ce ofera o rezistenta mecanica si o rigiditate mai mare, pastrand in acelasi timp greutatea scazuta.

 

Camera principala Omnivision model OV8830 de 8 MP cu Autofocus și tehnologie BSI 2, ofera o serie de functii precum inregistrare video Full HD, fotografiere HDR, Eraser si Gesture Shot. In partea frontala a device-ului se afla o a doua camera foto, de 2 MP, care faciliteaza realizarea de autoportrete si convorbirile video. Sitemul DTS integrat si amplificatorul audio Yamaha garanteaza o inalta fidelitate sonora.

Viper i este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Noul device Allview este disponibil in culorile alb, negru, roz, galben si albastru si poate fi achizitionat din magazinele partenere incepand cu data de 15 mai 2014 la pretul de 799 lei. Capacele de protectie colorate se pot achizitiona separat.

Brasov, 6 mai 2014 – Allview

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.