Gran Turismo®6 primeste un update de sarbatori


Red_Bull_Racing_Kart_125_02          Polyphony Digital Inc., producatorul recent lansatului Gran Turismo®6 pentru PlayStation®3, a anuntat noi detalii despre noul continut suplimentar, disponibil gratuit pentru toti posesorii jocului. Update-ul include doua noi autoturisme Red Bull si noua provocare Red Bull X Challenge, ambele reprezentand rezultatele unei colaborari cu Infiniti Red Bull Racing. Astfel, jucatorii vor fi instruiti de campionul mondial de  Formula 1 din 2013, Sebastian Vettel, in arta conducerii unui monopost de curse.

 

In plus, utilizatorii GT6™ vor avea ocazia sa incerce primele doua din cele patru bolizi Red Bull. “Red Bull Racing Kart” si “Red Bull X2014 Junior” vor deveni disponibile in oferta reprezentantei de masini dupa instalarea update-ului, in timp ce Red Bull X2014 “Standard” si “Fan” vor sosi la o data ulterioara. Noile vehicule Red Bull X2014 au fost proiectate pentru GT6 in colaborare stransa cu legendarul Chief Technical Officerel echipei Infiniti Red Bull Racing, Adrian Newey.

Kazunori_Yamauchi_and_Adrian_Newey02Noul continut gratuit se vrea a fi un cadou de sarbatori pentru toti posesorii GT6 din partea Polyphony Digital si Red Bull. Kazunori Yamauchi, presedintele Polyphony Digital Inc., a declarant despre Red Bull X Challenge: “Suntem recunoscatori lui Adrian Newey, Sebastian Vettel si intregii echipe Infiniti Red Bull Racing pentru ca nea-u ajutat sa oferim acest cadou tutror fanilor Gran Turismo. Este cu adevarat special sa iei lectii de pilotaj de la cel mai bun pilot din lume, iar noile bolizi Red Bull X2014 sunt cu adevarat deosebite. Acest update va fi urmat de multe altele.”

 

Pilotul echipei Red Bull Racing, Sebastian Vettel a adaugat: “Ma joc Gran Turismo de cand aveam 12 ani, astfel, pentru mine aparitia in joc este ca implinirea unui vis. Sper ca tuturor le va place jocul.”

 

A doua etapa a Red Bull X Challenge, impreuna cu celelate doua autoturisme Red Bull, vor devein disponibile in cadrul unui update viitor. Intre timp, versiunea 1.02 aduce si alte imbunatatiri:

 

Red_Bull_X2014_Junior_01Bonus pentru autentificari consecutive

Pentru utilizatorii care se autentifica in joc in 5 zile consecutive, creditul bonus castigat in urma curselor va creste cu pana la 200%.

 

A fost crescut numarul de credite castigate in modul de cariera

 

Au fost simplificate cerintele pentru calificarea la evenimentele de sezon

De acum jucatorii vor neceista doar o licenta National B pentru a ptuea participa la Seasonal Events. In plus, pentru o perioada scurta de timp, vor fi organizate evenimente special care le pot adduce jucatorilor premii sub forma de vehicule!

 

Bonusuri in cadrul evenimentelor de sezon

Doua noi Seasonal Events se vor desfasura in perioada 20 decembrie 2013 si 17 ianuarie 2014, respectiv din 2 ianuarie pana pe 30 inuarie 2014. Acestea pun in focus sarbatorile de iarna si aduc noi credite speciale.

Bucuresti, 19 decembrie 2013 – Sony Computer Entertainment Europe Ltd

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.