EVOLIO sustine educatia ecologica si colectarea selectiva a deseurilor


???????????????????????????????           Evolio sustine campania de educatie ecologica si mediu EcoAtitudine, incurajand colectarea selectiva a deseurilor in peste 100 de scoli din tara.

”EcoAtitudine = Responsabilitate, Informatie, Actiune” este cel mai amplu program de educatie ecologica destinat elevilor claselor 0 – VIII, desfasurat in intervalul 2010 – 2020 de Asociatia Iris Terra Green si Grupul European de Presa REPORTER. Campania vizeaza constientizarea ȋn randul elevilor a importantei colectarii selective a deseurilor, prin organizarea de prezentari, spectacole informative si concursuri in 111 scoli din Romania. Obiectivul campaniei este ca grija fata de mediu sa devina o deprindere pentru cei peste 1.000.000 de elevi vizati in cei 10 ani ai campaniei, dar si pentru profesorii si implicit familiile lor.

Mascota EcoAtitudine la Evolio

Evolio este unul dintre brand-urile care s-au alaturat recent campaniei EcoAtitudine, recunoscand astfel importanta colectarii selective a deseurilor si necesitatea reciclarii acestora. Implicarea Evolio in acest proiect consta in rasplatirea copiilor si profesorilor implicati in campanie cu tablete si smartphone-uri. Prin insasi produsele sale, compania promoveaza comunicarea electronica si consumul responsabil de resurse naturale.

Etapa a doua a editiei din 2014 a campaniei EcoAtitudine, care a fost sustinuta si de Evolio, a vizat 10 judete: Ilfov, Vrancea, Buzau, Prahova, Arges, Dambovita, Gorj, Hunedoara, Timis si Municipiul Bucuresti, 111 scoli si 62.468 elevi si se incheie astazi prin premierea scolilor, elevilor si profesorilor implicati in campanie.

Informatii suplimentare despre campania EcoAtitudine sunt disponibile pe site-ul oficial al campaniei www.ecoatitudine.eu.

Bucuresti, 28 noiembrie 2014 – Evolio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s