Liga 1 gratuit pentru abonatii Digi Mobil, prin aplicatia Digi Online


Digiplay            Meciurile din Liga 1 si din Cupa Ligii difuzate la Digi Sport 1, 2 si 3, stiri in exclusivitate, reportaje si campanii unice marca Digi24, noutati muzicale difuzate de Utv, pot fi urmarite acum si pe smartphone si tableta de catre abonatii Digi Mobil, fara niciun cost suplimentar, prin intermediul aplicatiei Digi Online, care poate fi descarcata din Google Play Store, App Store, Windows Store, Windows Phone Store. Atat abonatii Digi Mobil existenti cat si cei care contracteaza unul dintre abonamentele Digi Mobil incepand cu aceasta luna, pot urmari LIVE-urile canalele de sport, stiri si muzica direct de pe telefonul mobil, fara date de acces suplimentare.

 

Digi Mobil le ofera clientilor sai o gama variata de abonamente, cu preturi incepand de la 2 euro/luna (TVA inclusa), cu posibilitatea de a achizitiona telefoane mobile cu plata integrala sau in rate, la cele mai accesibile preturi. In acelasi timp, Digi Mobil este singurul operator care ofera telefoane inteligente gratuit clientilor sai, la contractarea abonamentului Optim 3, cu doar 3 Euro/luna (TVA inclusa). Oferta completa poate fi consultata aici.

Clientii care doresc sa beneficieze de convorbiri nelimitate incluse pot opta pentru abonamentul Optim Nelimitat care include minute nelimitate in orice retea nationala si in retele internationale fixe, plus internet mobil nelimitat, incepand de la 4 Euro/luna (TVA inclusa).

„Este un pas firesc pe care il facem ca operator de servicii de telecomunicatii si ca furnizor de continut media, pentru a adauga mai multa valoare pachetelor oferite de catre companie. Pe langa cele mai avantajoase oferte la abonamentele Digi Mobil, le oferim acum clientilor nostri acces gratuit la continut video de calitate, disponibil prin aplicatia Digi Online. Utilizatorii pot urmari in timp real programele lor preferate, oriunde si oricand pe teritoriul Romaniei, folosind un telefon inteligent sau o tableta pentru a se bucura din plin de mobilitatea pe care o ofera aceasta aplicatie.” a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

Mai mult, abonatii companiei la pachetul de servicii Digi Net si Digi TV au acces gratuit la tot continutul disponibil prin platforma Digi Online, unde pot urmari live-urile a peste 35 canale TV, filme, documentare si emisiuni. Digi Online poate fi accesat atat de pe smartphone si tableta, cat si de pe PC si laptop, utilizand orice browser. Continutul platformei poate fi urmarit prin inregistrarea in platforma pe baza unui cont pe care utilizatorii il pot crea in ContulmeuDigi

27 februarie 2015 – RCS&RDS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.