Sheraton Bucharest Hotel lanseaza piscina Skyview Pool SPA


Hotelul Sheraton Bucuresti, parte a lantului Marriott International, anunta cu mult entuziasm lansarea mult asteptata a piscinei Skyview Pool SPA.

 

Proiectul Skyview Pool, gandit sa completeze perfect experienta Sheraton din inima Bucurestiului, a insemnat o investitie de aproape un sfert de milion de euro si o echipa dedicata timp de mai bine de jumatate de an.

“Piscina Skyview Pool era un pas firesc in evolutia Sheraton Bucharest Hotel. Ca si hotel de 5 stele, apreciat de clienti pentru calitatea serviciilor si pentru experienta oferita, am simtit ca era nevoie sa completam oferta de facilitati cu una dintre cele mai solicitate atractii. Suntem gata sa intampinam oaspetii intr-un spatiu cald, cochet, comod, cu o piscina numai buna pentru relaxare sau sesiuni de hidromasaj. Liniste, apa incalzita, ambientul intim, acestea sunt ingredientele care fac din oaza noastra noul loc preferat din cadrul Sheraton Bucharest Hotel,” a declarat Daniel Ben-Yehuda, Directorul General al hotelului.

Noua facilitate a fost creata ca un spatiu de relaxare, cu panorama atat spre oras cat si spre cer. Skyview Pool este prevazuta cu sistem de inot contra curentului de aer sau apa, trei zone de hidromasaj, precum si doua fantani pentru masaj cervical. Toate acestea intr-o piscina cu apa incalzita la o temperatura optima.

 

Skyview Pool SPA se gaseste la etajul doi al hotelului din centrul Bucurestiului. In sezonul rece, oaspetii se pot relaxa doar la interior, pe sezlonguri de design, extrem de comode, iar pe timpul verii va fi creata o extensie a zonei de relaxare in aer liber, pe terasa. Astfel, piscina Skyview intregeste zona de health a Sheraton, compusa din sala de fitness, care a beneficiat de un upgrade total, fiind dotata cu aparate de ultima generatie, precum si din zona de SPA, creata alaturi de partenerii de la Thaico SPA.

Bucuresti, 27 februarie – Hotelul Sheraton Bucuresti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.