ADATA lanseaza elegantul hard drive extern HV100


HV100-Black-03           ADATA Technology anunta lansarea noului Hard Drive Extern HV100, ce beneficiaza de un finisaj de exceptie si o interfata USB 3.0 pentru transfer de fisiere ultra-rapid. Acesta vine echipat cu un senzor de protectie pentru factori externi G-SHOCK si LED de culoare rosie/albastra ce indica starea transferului, pentru a va proteja datele permanent. Hard Drive-ul este disponibil in variantele 500GB, 1 TB sau 2 TB, si vine la pachet cu software-urile OStoGO si HDDtoGO, toate cu o garantie de 3 ani oferita de ADATA.

Un Drive elegant cu caracteristici inteligente

Cu ajutorul Hard Drive-ului ADATA HV100 va puteti stoca cu usurinta fisierele personale de serviciu, pozele, filmele si orice alt tip de infromatie. Avand o carcasa foarte neteda, HV100 este usor de transportat si foarte placut la atingere. In timp ce o carcasa din plastic solid va protejeaza hard drive-ul din interior, la exterior HV100 este protejat impotriva zgarieturilor. In timpul conectarii la PC, un LED albastru/rosu va indica modul de functionare a discului.

HV100-Blue-04HV100-White-01

Rezistenta marita la socuri / USB 3.0 Super Rapid

Noul disc ADATA HV100 exceleaza la toate capitolele. Daca hard drive-ul a avut de suferit din cauza unui soc extern , senzorul de protectie G Shock porneste imediat, iar pe interfata HV100 se va aprinde un LED de culoare rosie. Cand socul a trecut, o lumina albastra va indica faptul ca operatiile pot continua fara probleme. Desi Hard Drive-ul vine echipat cu un USB 3.0, acesta este compatibil cu toate tipurile de USB, inclusiv 2.0. Software-urile HDDtoGo si OStoGo va permit sa lucrati de oriunde si sa rulati orice sistem de operare Windows direct de pe hard disc.

 Bucuresti, Romania – Noiembrie 27, 2014 – ADATA Technology

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s