TP-LINK prezinta Archer C9, cel mai puternic router in noul standard wireless AC, la Computex


Archer C9TP-LINK, producator de echipamente de netwoking si lider mondial si local pe segmentul routerelor wireless, lanseaza o gama noua de dispozitive wireless pentru birouri mici si spatii de locuit in cadrul salonului de electronice Computex, al doilea cel mai mare eveniment de tehnologie la nivel global, ce se deruleaza in perioada 3 – 7 iunie 2014 la Taipei (Taiwan).

Unul dintre cele mai asteptate produse, routerul AC 1900 Archer C9, extinde gama de routere wireless bazate pe noul standard 802.11ac, oferind utilizatorului o viteza de transmitere a datelor de pana la 1,9Gbps, cu 1,3Gbps in banda de 5GHz si 600Mbps pe canalul de 2,4GHz.

Functia de optimizare a transmisiei de date permite utilizatorului sa obtina cel mai bun semnal, indiferent de pozitia fata de router, in timp ce rata de transfer NAT WAN-LAN poate atinge pana la 900Mbps. Portul USB 3.0 ultra-rapid asigura partajarea de imprimante, dar si de continut video, iar aplicatia TP-LINK Tether, pentru iOS si Android, ofera utilizatorilor cel mai simplu mod de accesare, gestionare si partajare a resurselor si dispozitivelor conectate la retea.M7350

Router LTE portabil cu functie de hard disk extern wireless, ideal pentru calatorul modern

TP-LINK lanseaza, de asemenea, noi solutii de conectare mobila, routerul LTE portabil TP-LINK M7350 oferind o viteza wireless de pana la 150Mbps. Tehnologia LTE Cat4, alaturi de benzile de 2,4GHz/5GHz, permit utilizatorului sa beneficieze de o experienta de navigare online fluida si placuta. Cu un spatiu de stocare de pana la 32GB, dispozitivul poate fi utilizat ca HDD wireless portabil, al carui continut poate fi accesat prin intermediul unui cablu USB sau Wi-Fi.

RE200

Amplificatorul de semnal AC750 RE200 ofera acoperire impresionanta pentru retelele AC

Amplificatorul de semnal conectabil direct la reteaua electrica TP-LINK AC750 RE200 poate extinde fara efort reteaua Wi-Fi prin intermediul cablurilor electrice deja existente, fara a mai fi nevoie de alte modificari sau cabluri. In plus, acesta transmite semnalul wireless pentru a fi captat de toate dispozitive Wi-Fi aflate in diferite zone ale casei sau ale biroului, eliminand astfel ”zonele moarte”, totul intr-un dispozitiv elegant, de dimensiuni reduse.

TP-LINK RE200 imbina standardul wireless 802.11ac cu setari avansate de securitate si compatibilitate sporita, transformand amplificatorul de semnal intr-o solutie sigura, de inalta viteza, care va permite imbunatatirea considerabila a acoperirii retelei in spatii vaste de locuit, hoteluri sau birouri mici.

Archer-T2UAdaptor USB wireless dual band AC600 Archer T2U

TP-LINK lanseaza, de asemenea, adaptorul USB wireless dual band AC600 Archer T2U, in noul standard Wi-Fi, care asigura un transfer al datelor de trei ori mai rapid decit standardul N. Cu o viteza wireless de 433Mbps pe frecventa libera de 5GHz si 150Mbps in banda 2,4GHz, Archer T2U este alegerea perfecta pentru streaming HD fara intreruperi, jocuri online si alte aplicatii care necesita largime mare de banda.

Archer T2U totalizeaza o viteza wireless de 600Mbps in standard 802.11ac, imbunatatind capacitatile wireless ale laptopurilor sau calculatoarelor utilizatorilor, facandu-le, in acelasi timp, functionale si cu retelele wireless aflate in banda de frecventa de 5GHz si cu cele aflate in banda de 2,4GHz. Astfel, aplicatiile zilnice ca trimiterea de email-uri si navigarea pe internet pot rula in banda de 2,GHz, iar aplicatiile sensibile la intreruperi precum jocurile online si streaming video HD pot utiliza banda de 5GHz, toate in acelasi timp.

Adaptorul de retea AV1000 Gigabit, cel mai rapid standard powerline de pana acum

Compania prezinta in cadrul evenimentului adaptorul de retea AV1000 Gigabit TL-PA8010P, cel mai rapid dispozitiv de acest gen, in standardul HomePlug AV2. Cu o latime de banda de pana la 1Gigabit, utilizatorii se pot bucura de viteze crescute atat in propria locuinta, cat si in spatii de birouri, adaptorul asigurand astfel un streaming HD de calitate superioara, precum si o experienta de gaming online fara compromisuri.

Transferul de date prin intermediul retelei electrice asigura o conexiune stabila, cu posibilitatea conectarii simultane a mai multor dispozitive ce efectueaza actiuni cu un consum intens de banda.

TP-LINK va lansa echipamente de retea in noul standard AC si in Romania din a doua jumatate a acestui an.

 

Bucuresti, Romania, 2 iunie 2014TP-LINK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.