IT Smart Systems a dezvoltat platforma online My UPC


myUPCIT Smart Systems (ISS), in colaborare cu UPC Romania, a dezvoltat my.upc.ro, un portal Web complex care faciliteaza accesul clientilor UPC la serviciile companiei. Noua platforma online ofera functii avansate pe zona de facturare, printre care plata online, printr-un singur click. Totodata, utilizatorii My UPC vor descoperi si o intreaga suita de alte avantaje: vizibilitatea istoricului de client, localizarea serviciilor in functie de adrese, activarea de notificari si alte optiuni. Solutia dezvoltata de ISS a fost integrata cu sisteme core-business, dar si cu sisteme externe UPC, pentru a oferi utilizatorilor cea mai buna experienta atunci cand acceseaza My UPC.

 

My UPC este o platforma online de suport prin care UPC ofera clientilor acces la serviciile companiei, rapid si in conditii de maxima siguranta. Procesul de creare de cont a fost simplificat la maximum, iar odata creat contul, clientul se poate bucura de toate facilitatile oferite de My UPC in aceasta faza.

 

“Ne propunem sa oferim tuturor clientilor nostri experiente digitale uimitoare si suntem in permanenta atenti la ceea ce isi doresc. Timpul este o resursa importanta pentru noi toti, iar platforma My UPC vine in sprijinul tuturor clientilor nostri care doresc sa economiseasca timp si sa gestioneze online activitati ce tin de plata facturii, accesarea manualelor de echipamente si activari de notificari sau vizualizarea istoricului cu UPC. Platforma face parte dintr-un program mai amplu prin care oferim suport clientilor UPC”, declara Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer UPC Romania.

 

Portalul Web My UPC a fost dezvoltat pe baza platformei Oracle Weblogic. “Proiectul a presupus un efort mare de dezvoltare a unei solutii adaptate la nevoile UPC. A inclus  servicii IT si de consultanta pe zonele de analiza, de proiectare si implementare a unei arhitecturi apte sa raspunda nevoilor de scalabilitate, securitate si disponibilitate ale sistemului cerute de UPC, precum si in ceea ce priveste testarea solutiei software dezvoltate.” a precizat Cristian Barbu, Senior Partner – ISS.

 

“My UPC a necesitat integrarea cu sisteme core-business utilizate de UPC Romania. In acest sens, portalul a fost integrat cu solutia de facturare (o solutie extrem de importanta pentru operatorii din telecom), precum si cu solutia CRM (Customer Relationship Management) – pentru actualizarea zonei de date din profilul clientilor.” a completat Cristian Barbu.

 

Legat de procesul de implementare, Laurentiu Mandu, Chief Information Officer (CIO) UPC Romania, a declarat: “ISS a reusit sa finalizeze proiectul intr-un timp record, dovedind capacitati deosebite de lucru in echipa si colaborare. Rezultatul este pe masura asteptarilor: My UPC este un produs de calitate, integrat perfect cu sistemele noastre, ceea ce ne permite sa oferim clientilor o platforma online de suport usor de utilizat.”

Bucuresti, 30 ianuarie 2014  –   IT Smart Systems (ISS)

One response to “IT Smart Systems a dezvoltat platforma online My UPC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.