Intel la Mobile World Congress 2015


Brian KrzanichSaptamana viitoare industria wireless se va reuni la Mobile World Congress in Barcelona pentru a discuta si prezenta viitorul mobilitatii. Intel va fi acolo pentru a lansa noi produse si tehnologii pentru viitoarea generatie a retelelor wireless si gama larga de dispozitive inteligente care se conecteaza la acestea. Intel le va prezenta in cadrul targului, dar pana atunci gasiti mai jos mai multe detalii despre ce se va discuta la eveniment:

  • Noi platforme Intel pentru viitoarea generatie de smartphone-uri, phablete si tablete: Vor fi prezentate noi dispozitive bazate pe procesorul Intel® Atom™ si solutii pentru domeniul comunicatiilor si al conectivitatii. Ecosistemul dispozitivelor mobile este in crestere si Intel va prezenta cele mai noi sisteme aflate in dezvoltare la companiile partenere. Sunt asteptate anunturi cu parteneri importanti, inclusiv cu jucatori cheie din industria mobila.
  • Avansul experientelor mobile: Experienta mobila se imbunatateste. Ce urmeaza? Incarcare wireless pentru toate tipurile de dispozitive, camera cu senzori cu noi aplicatii si interfete, solutii pentru probleme importante, precum conectarea a milioane de dispozitive Internet of Things (IoT) si comunicarea intre ele.
  • Viitorul 5G: In timp ce 4G este despre cresterea vitezei retelelor pentru transfer mai rapid de date, Intel considera ca 5G va fi despre retele inteligente, flexibile, eficiente si economice pentru a face fata miliardelor de produse care se conecteaza intre ele wireless. Intel va discuta despre viitorul 5G si despre cum ecosistemul wireless il poate transforma in realitate. Vor fi facute si demonstratii 5G la standul Intel.
  • Securitatea mobila: Protectia datelor si confidentialitatea acestora intr-o lume conectata sunt contradictorii, iar Intel lucreaza la rezolvarea acestei situatii. Miercuri, 4 martie, CEO-ul Intel, Brian Krzanich va avea o prezentare in care va examina prezentul si viitorul securitatii mobile.

Daca veniti la Mobile World Congress in acest an, sunteti asteptati la standul Intel (Fira Gran Via, Hala 3, Stand #3D30) pentru demonstratii care includ: solutii mobile de la operatori pentru virtualizarea retelelor, transmisia si receptia datelor, noi dispozitive cu tehnologii Intel, solutii de securitate mobila, conectivitate IoT si multe altele.

Noi informatii vor fi postate aici incepand de luni, 2 martie.

26 februarie 2015, Bucuresti – Intel Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.