Dolce Mobile TV, powered by COSMOTE, este live


          Romtelecom si COSMOTE Romania ofera, incepand de astazi, Dolce Mobile TV – o noua experienta de vizionare pentru clienti, care pot urmari de acum programele lor TV preferate oriunde si oricand, folosind un telefon inteligent compatibil sau o tableta. Astfel, Dolcetv.ro, portalul TV online oferit de Romtelecom de peste un an, devine mai atractiv castigand mobilitate si va fi disponibil numai pentru clientii de Internet in banda larga ai Romtelecom si COSMOTE. Clientii celor doua companii vor putea viziona continutul video online gratuit pana pe 26 august 2012.

Clientii Romtelecom si COSMOTE Romania nu vor mai rata programul TV favorit si vor putea intotdeauna sa isi sustina echipa preferata la toate meciurile importante, fie ca sunt afara cu prietenii, in excursie sau chiar la piscina. Tot ceea ce au de facut este sa descarce si sa isi instaleze aplicatia Dolce Mobile TV powered by COSMOTE pe telefoanele lor mobile, sau pe tablete, si sa urmareasca programele TV din grila. Dolce Mobile TV este disponibil gratuit pana pe 26 august 2012.Pe masura ce viata devine tot mai complexa si mai rapida, oamenii se bazeaza tot mai mult pe informatii si serviciile oferite de aplicatii inteligente integrate in diferite tipuri de dispozitive. De aceea, pentru a veni in intampinarea cerintelor in schimbare ale clientilor, am creat Dolce Mobile TV, oferindu-le clientilor mobilitate totala. Televiziunea devine astfel mobila, clientii se pot uita la Dolce TV atat de acasa, cat si atunci cand se afla in deplasare. Clientii nostri pot simti in direct emotiile si tensiunile tuturor competitiilor sportive importante”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE Romania.

“Dupa mai mult de un an de la lansarea dolcetv.ro, facem acum pasul urmator catre mobilitate si vorbim de un proiect inovativ pentru piata romaneasca, prin care clientii primesc acces la o noua experienta a consumului video online. Astfel, proiectul comun over the top al Romtelecom si COSMOTE Romania ofera acum o interfata de internet fix, www.dolcetv.ro, si o interfata pentru echipamente mobile, Dolce Mobile TV. In acelasi timp, Romtelecom isi continua strategia de a adauga valoare pentru clientii sai, urmand ca din august  doar clientii de broadband ai companiei, inclusiv ai NextGen, si COSMOTE sa aiba acces la www.dolcetv.ro,spune Ovidiu Ghiman, director executiv pentru strategie si comercial rezidential Romtelecom.

Clientii care folosesc serviciul de date 3G de la COSMOTE si care se afla intr-o zona cu acoperire 3G, atunci cand sunt in aer liber, sau folosesc o conexiune Romtelecom, in interior, au la dispozitie 35 de programe TV transmise in direct, precum si evenimente sportive (in direct sau inregistrate), oricand doresc. Mai mult, clientii care folosesc o conexiune fixa Romtelecom pot viziona filme in sistem video on demand (platit), daca detin un cont valid pe www.dolcetv.ro.

Dolce Mobile TV, powered by COSMOTE este disponibil pentru terminale cu Android 2.3 sau versiuni mai noi, si pentru dispozitive cu sistemul de operare iOS 4.0 sau mai recent si se poate descarca din Play Store (pentru Android) si App Store (pentru iOS). O aplicatie personalizata este de asemenea disponibila pentru tabletele iPad si cu sistem de operare Android 3.0. Detalii suplimentare, pe www.cosmote.ro.

Bucuresti, 27 iulie 2012Romtelecom si COSMOTE Romania

Aplicatia pentru Android descarcati de aici, iar cel de iOS aici.

Update: la scurt timp de la lansare, Dolce Mobile TV, powered by COSMOTE a devenit, in numai doua zile, cea mai descarcata aplicatie gratuita din AppStore, in Romania.

 

Pe 27 si 28 iulie, au fost inregistrate peste 4500 de descarcari pe iPhone si aproximativ 900 pe iPad (iOS), in timp ce utilizatorii de Android au descarcat Dolce Mobile TV de peste 1000 de ori. Aplicatia poate fi gasita in App Store si Play Store folosind ca termen de cautare “DolceTV”.

One response to “Dolce Mobile TV, powered by COSMOTE, este live

  1. Pingback: La International Digital Forum editia 2012 | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.