Samsung Galaxy Y S5360 Hello Kitty disponibil la COSMOTE si Germanos Romania


            Este vara, culoarea roz predomina in garderoba oricarei domnisoare, iar accesoriile nu trebuie sa fie mai prejos; COSMOTE si Germanos aduc noul Samsung Galaxy Y S5360 Hello Kitty, „jucaria” perfecta pentru orice tanar pasionat de moda.

 Astfel, toti fanii celebrului personaj vor avea un motiv in plus de bucurie cu acest nou telefon modern, elegant, personalizat, cu mare potential sa devina un gadget indispensabil oricarui adolescent jucaus si comunicativ, dornic sa fie in pas cu moda.

Samsung Galaxy Y S5360 Hello Kitty are un touchscreen TFT de 3 inci cu o rezolutie de 240 x 320 pixeli si este usor de utilizat de oricine. Terminalul dispune de o camera foto de 2MP cu functie de geotagging si permite inregistrare video a oricarui moment important din viata copiilor: petreceri aniversare, intalniri cu prietenii, calatoriile din perioada vacantei. Telefonul dispune de tonuri de apel si teme cu Hello Kitty, special create pentru fanii personajului.

Telefonul utilizeaza sistemul de operare Android OS 2.3.5 (Gingerbread) si permite conectivitate Wi-Fi, Bluetooth, GPRS si EDGE. Mai mult, este prevazut cu micro USB 2.0 si port audio cu mufa standard de 3.5 mm. Capacitatea de stocare interna este de 180 MB, care poate fi extinsa pana la 32GB prin intermediul unui card microSD.

Terminalul dispune o durata de convorbire de 17 ore in 2G si peste 6 ore in 3G, iar in standby pana la 850 de ore in 2G si 540 ore in 3G.

Samsung Galaxy Y S5360 Hello Kitty este disponibil in reteaua de magazine COSMOTE si Germanos la pretul de 19 lei cu abonamentul COSMOTE XL. Pentru 18,60/luna (TVA inclus) clientii au incluse 250 minute nationale si internationale, 2.000 de minute in retea, 2.000 de SMS-uri in retea, 150 de MMS-uri in retea, 1.500 minute apeluri video in retea, 2.000 minute catre destinatii fixe din Romtelecom si 150 trafic de date. Telefonul este, de asemenea, disponibil fara abonament la 599 lei (TVA inclus).

Bucuresti, 30 iulie 2012Germanos & COSMOTE Romania

One response to “Samsung Galaxy Y S5360 Hello Kitty disponibil la COSMOTE si Germanos Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.