Evolio relanseaza evolioshop.com cu reduceri de 50%!


Mobile-Day-Evolio

Evolio lanseaza versiunea mobila a www.evolioshop.com

Evolio lanseaza platforma de comert mobil www.evolioshop.com. Primii 20 de clienti din 1 iulie, incepand cu ora 8:00 am, vor primi un discount de 50% la orice produs, iar urmatorii, din aceeasi zi, vor avea reduceri de 25%. Astfel, cel mai nou smartphone Evolio M5, care ofera si inlocuirea gratuita a ecranului va costa numai 249 de lei, in timp ce telefonul Yuppi va avea un pret exceptional de 135 de lei. Primii 20 de clienti vor putea achizitiona numai un singur produs pe comanda.

Evolio lanseaza versiunea mobila a platformei www.evolioshop.com, imbunatatind experienta clientilor care acceseaza magazinul online de pe dispozitivele mobile: smartphone sau tableta. Versiunea de desktop a site-ului www.evolioshop.com a fost, de asemenea, relansata intr-o prezentare grafica imbunatatita, mai aerisita, in care categoriile de produse cautate de clienti sunt mult mai bine evidentiate. Interfata aleasa pentru cele doua versiuni este simpla, clara si usor de utilizat.

Evolioshop.com permite achizitionarea facila a produselor din oferta, fara a fi necesara crearea unui cont de utilizator, iar comenzile de minim 200 de lei beneficiaza de transport gratuit pe teritoriul Romaniei.

Layout-ul magazinului se adapteaza automat in functie de rezolutia ecranelor dispozitivelor utilizate de clienti, cu dimensiuni de la 3,5 la 11 inch. Evolio raspunde astfel tendintei globale, in crestere, de utilizare a dispozitivelor mobile pentru achizitiile online.

Mai multe detalii despre produsele Evolio sunt disponibile pe www.evolioshop.com

Bucuresti, 30 iunie 2015 –  Evolio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.