GOCLEVER lanseaza o noua serie de telefoane mobile bazate pe conceptul QUANTUM COLOUR


Q400_colour concept          Cu peste 48 de combinatii cromatice, Quantum Colour Concept este o sarbatorire a primaverii! GOCLEVER lanseaza o noua gama de telefoane mobile plina de culoare, al carei varf de lance este QUANTUM 400 cu ecranul de 4 inch. Noile telefoane GOCLEVER atrag toate privire datorita unui set extins de accesorii colorate, care ofera un grad de personalizare inedit.

Noile produse GOCLEVER tintesc utilizatorii aflati in cautarea unui smartphone accesibil bazat pe Android, care sa le permita sa efectueze in mod confortabil apeluri, sa trimita şi sa primeasca e-mail-uri, respectiv sa foloseasca Facebook şi alte aplicatii.

Carcasa alba a telefonului poate fi inlocuita cu una dintre variantele color incluse in pachet (negru, galben sau albastru). Accesoriile aditionale, foliile şi husele protectoare colorate in aceleaşi nuante permit personalizarea telefonului prin combinarea culorilor. Astfel, folosind cele noua accesorii colorate se pot obtine 48 de combinatii cromatice, facand uşoara şi distractiva individualizarea telefonului.

GOCLEVER QUANTUM 400 este echipat cu un ecran IPS de 4 inch avand rezolutia de 800 x 400 pixeli. Inima telefonului o reprezinta procesorul cu patru nuclee Cortex A7 de 1.2 GHz, combinat cu un procesor grafic Broadcom VideoCore IV, 512 MB RAM memorie şi 4 GB spatiu de stocare care poate fi extins folosind carduri microSD (cu capacitate de pana la 32 GB). Dispozitivul are la baza sistemul de operare Android 4.2, oferind suport pentru folosirea a doua carduri SIM. Lista specificatiilor tehnice este completata de doua camere (frontal de 0.3 MP şi cel principal de 2 MP), portul MicroUSB 2.0 OTG şi portul audio de 3.5 mm pentru caşti şi microfon. Smartphone-ul dispune şi de un modul GPS (cu suport A-GPS + GLONASS) şi un receptor radio FM. Cu bateria de 1600 mAh Quantum 400 are greutatea de aproximativ 112g, masurand 117 x 63 x 11.2 mm.

 

GOCLEVER QUANTUM 400 impreuna cu cele 9 accesorii colorate va fi disponibil in Romania din mai, incepand cu pretul de 389 lei.

 

Prezentarea conceptului Quantum Colour

22 Aprilie 2014, Bucuresti – GOCLEVER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.