Allview lanseaza P7 Xtreme, primul smartphone octa-core cu camera rotativa de pe piata romaneasca


Allview_P7Xtreme1         Allview lanseaza astazi smartphone-ul P7 Xtreme. Noul device dual SIM aduce in premiera pentru Allview un procesor cu opt nuclee tactat la 1,7 Ghz si o camera foto rotativa de 13 MP.

 

„Ne-am obisnuit clientii sa intuim nevoile lor si sa fim cu un pas inainte in a le oferi cele mai noi tehnologii. Cu P7 Xtreme, utilizatorii se vor bucura de inovatie si performanta intr-un device inteligent, adaptat celor mai pretentioase necesitati de multi-tasking si dotat cu cea mai performanta camera frontala existenta la ora actuala pe piata din Romania”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.Allview_P7Xtreme2

P7 Xtreme are design unibody si este dotat cu display IGZO IPS HD de 4,7 inch protejat de Dragontrail X Glass. Puternicul procesor Octa Core este sustinut de o memorie RAM de 1 GB si 16 GB memorie flash. Smartphone-ul ofera sunet DTS, conectitivate 3G, GPS si Bluetooth si ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

 

Una din principalele atractii ale noului smartphone o constituie camera foto rotativa de 13 MP. Aceasta se transforma, prin rotatie de pana la 210 grade, din camera principala in camera secundara si invers. Astfel, se elimina necesitatea unei camere frontale, iar fotografiile tip autoportet sunt realizate la calitate maxima. Camera foto pune la dispozitie utilizatorilor o serie de functii inteligente precum inregistrare video Full HD, fotografiere HDR, fotografiere hands free, LED flash, fotografii spion si pauza filmare.

 

P7 Xtreme este compatibil cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

 

Smartphone-ul P7 Xtreme va fi disponibil in doua variante de culori (alb si negru) poate fi achizitionat din magazinele partenere incepand din 16 aprilie 2014 la pretul de 1.299 lei. Pachetul de achizitie include un cablu OTG care faciliteaza transferul si vizualizarea de fisiere de pe un stick USB direct pe device.

Brasov, 2 aprilie 2014 – Allview

2 responses to “Allview lanseaza P7 Xtreme, primul smartphone octa-core cu camera rotativa de pe piata romaneasca

  1. Pingback: Am despachetat primul smartphone Dual-SIM octa-core cu camera rotativa, noul P7 Xtreme de la Allview – unboxing | Z0ltan77

  2. Pingback: P7 Xtreme de la Allview – primul octa-core cu camera rotativa in teste (review) | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.