Intel, partener oficial al DreamHack Bucharest 2014


Intel CorePentru cea mai buna experienta de gaming, turneele oficiale DreamHack se vor juca in exclusivitate pe sisteme echipate cu procesoare din cea de-a patra generatie a familiei Intel® Core™

Intel este in acest an partener oficial al DreamHack Bucharest 2014, cel mai mare eveniment de sport electronic din Romania, care are loc in perioada 26-27 aprilie la Sala Polivalenta. Toate sistemele de joc din turneele oficiale ale DreamHack sunt echipate cu procesoare din cea de-a patra generatie a familiei Intel® Core™. La aceste competitii vor participa cei mai buni gameri profesionisti din toata lumea.

“DreamHack aduce impreuna cei mai cunoscuti profesionisti in gaming, iar noi le punem la dispozitie cea mai buna tehnologie cu Intel Inside®, pentru rezultate maxime in competitii. Felicitari organizatorilor DreamHack pentru aducerea in Romania a unui eveniment de o asemenea amploare”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel.

“Pentru un jucator este foarte important sa aiba un PC performant, iar procesorul este arma secreta in obtinerea de performante maxime si overclocking controlat. In contextul reinventarii continue a PC-ului, cu performante superioare, gamerii au toate sansele sa devina imbatabili. Cele mai noi procesoare Intel® Core™ din seria K sunt ideale pentru jucatorii care doresc rezultate excelente si sa ajunga la nivelurile dorite”, a adaugat el.

 

Invitatii gratuite la DreamHack Bucharest pentru fanii paginii de Facebook a Intel Romania

La standurile partenerilor Kingston, Maguay si RHS, participantii la DreamHack Bucharest 2014 vor putea castiga premii surpriza, printre care procesoare Intel® Core™ i5 din cea de-a patra generatie.

Intel se intalneste cu fanii duminica, 27 aprilie, la ora 13.20 pe scena DreamHack, cand vor fi oferite multe premii acestora.

Mai mult, in perioada 14 si 25 aprilie toti fanii de pe pagina de Facebook a Intel Romania pot castiga sute de invitatii la DreamHack, pentru a avea sansa sa ii vada pe cei mai mari gameri din lume. Pentru a afla mai multe informatii despre cum pot castiga o invitatie, fanii pot intra la https://www.facebook.com/IntelRomania.

 

Desktop PC-ul se reinventeaza continuu

Desktop PC-ul, impreuna cu un procesor performant, ofera unui gamer puterea de domina orice joc. Intel ofera solutii pentru performante maxime in gaming prin procesoarele Intel® Core™ i7-4960X Extreme Edition si Intel® Core™ i7-4930K. Acestea sunt procesoare deblocate, care in combinatie cu caracteristicile potrivite precum Intel® Turbo Boost Technology 2.0 si Intel® Hyper-Threading Technology, duc gamerul direct pe locul intai din punct de vedere al performantei in computing. In orice competitie este binevenit un aliat, iar overclocking-ul controlat este un coechipier puternic in lupta pentru podium. Procesorul Intel® Core™ i7-4960X Extreme Edition este cu pana la 6% mai rapid decat procesoarele din generatia anterioara, cu 8% mai rapid in multitasking si ruleaza cu pana la 7% mai bine gaming-ul 3D.

Puterea procesoarelor desktop poate fi maximizata alaturand SSD-uri Intel din seria 530 si cu cele din seria 730, dedicate gamerilor si utilizatorilor de statii de lucru. Controlerele Intel ale SSD-urilor din seria 730 au capabilitati pentru centrele de date, pentru a oferi calitate, fiabilitate si performanta.

 

BUCURESTI, 17 aprilie 2014 – Intel Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.