Allview ofera update la Android 4.4 Kit Kat pentru tabletele Viva Q8


Allview Viva Q8 Android 4.4            Allview ofera posesorilor de tablete Viva Q8 o noua versiune de software pentru device-urile lor. Astfel, se face trecerea la sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat.

 

 

 

Incepand de astazi vor incepe livrarile device-urilor care au preinstalata noua versiune de soft. Astfel, clientii vor avea ocazia de a-si achizitiona din magazinele partenere device-uri Allview cu Android 4.4 Kit Kat. Pentru clientii care detin deja o tableta Viva Q8, procedura de actualizare este disponibila aici.

 

 

 

Update-ul este recomandat pentru cresterea performantei si vitezei de procesare. In plus, acesta aduce o serie de functii si aplicatii ingenioase si utile.

 

Printre beneficiile update-ului se numara: o interfata mai prietenoasa (icon-uri noi, sistem de widget-uri imbunatatit, tranzitie mai fluenta intre ecrane), multitasking mai rapid, editor de imagine imbunatatit, consum redus de memorie, functionare mai buna a tehnologiei wireless display, tastatura cu functii noi (zeci de emoticoane Emoji pentru comunicarea pe retelele de socializare), player audio imbunatatit (previzualizare album in lock-screen), buton dedicat de screenshot, cloud printing, immersive mode (se pot rula mai multe aplicatii in mod Full Screen).

Brasov, 8 aprilie 2014 – Allview

 

Un review al acestei tablete realizata vara trecuta puteti citi aici.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.