Making of – Beauty & Glamour Photography cu Simion Buia


                  Azi dimineata impreuna cu cativa bloggeri si fotografi am ajuns la locatia aleasa de fotograful profesionist Simion Buia si am urcat pe acoperisul cladirii parasite de pe Caranfil.

Aici Simion Buia ne-a initiat in Beauty & Glamour Photography, incepand cu teoria despre lumina, aparatura necesara, pana make-up artistul Daniela Frincu a pregatit modelele: pe Nicoleta Moisa si Daiana Cristina pentru photoshooting. Am invatat despre blitzuri, lumini, generatoare, umbrele, declansatoare wireless Pocket Wizzard si multe alte gadgeturi. Din fericire vremea a tinut cu noi, dupa ploaia de dimineata, pe la 11 era deja lumina perfecta, dar si de nu era, aveam lumini dintre cele mai adecvate.

Intre timp Daniela a terminat machiajul Nicoletei, cu care am inceput photoshootingul, mai tarziu s-a alaturat si Daiana si am tras cateva sute de cadre in diferite pozitii folosindu-ne atat de lumina naturala cat si de cea artificiala.Am invatat multe, aici puteti vedea cateva imagini de la Making ofiar aici rezultatul la ceea ce am invatat :). Eu sunt doar un amator, drept pasionat, dar tot amator, si cu aparat foto la fel de incepator (dar de care sunt multumit pentru fotografii de calatorii) deci va rog  sa priviti astfel rezultatul, la Calin Stan prezent si el veti putea vedea si fotografii profesioniste.

Va invit si pe voi sa urmariti cursurile si workshopurile de la Academia de Fotografie, inclusiv articolele de pe blog. Pagina de Facebook a Academiei de Fotografie

6 responses to “Making of – Beauty & Glamour Photography cu Simion Buia

  1. Pingback: » Workshop la Academia de Fotografie

  2. Pingback: Workshop Beauty Glamour Photography on location | Academia de Fotografie | blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.