Logitech lanseaza mouse-ul de gaming ce poate fi tunat


Logitech G502_2

Logitech G502 Proteus Core dispune de o rezolutie de 12,000 DPI si tuning al senzorului pentru orice suprafata

               Logitech lanseaza noul mouse de gaming Logitech G, modelul G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse. Acest mouse personalizabil dispune de primul senzor cu rezolutie de 12,000 DPI din lume si ofera posibilitatea ca greutatea si senzorul sa-i fie ajustate pentru a maximiza potentiala victorie.

“Am fost foarte entuziasmat sa folosesc mouse-ul; am avut ocazia sa-l testez si a fost o experienta extraordinara! Foarte confortabil, mouse-ul s-a potrivit din prima in palma,” a precizat Hai lam, capitanul echipei de e-sport Cloud 9. “Ajustarea valorii DPI este extrem de flexibila. Probabil ca va deveni mouse-ul meu preferat!”

Ca fiecare dispozitiv din line-up-ul Logitech G, Proteus Core reflecta filosofia Logitech de a pune accentul pe stiinta din spatele dispozitivelor.Logitech G502_3

“Dispunand de cel mai bun senzor, de switch-uri mecanice si de posibilitatea de ajustare completa a greutatii si a balansului, G502 este un mouse de gaming care domina,” a precizat Ehtisham Rabbani, manager general al diviziei de gaming in cadrul Logitech. “Echipa Logitech G considera ca atunci cand trendul trece, stiinta iese invingatoare!”

Senzorul mouse-ului Proteus Core dispune de tehnologia exclusiva Logitech G Delta Zero. Cu ajutorul rezolutiei ajustabile de la 200 pana la 12,000 DPI, mouse-ul ofera un tracking si capacitate de reactie de neegalat si poate detecta miscare la 300 inci pe secunda.

Logitech G502Proteus Core iti permite sa calibrezi senzorul la caracteristicile reflectorizante si fizice ale fiecarei suprafete de gaming, reconfigurandu-se pentru o perfomanta optima. Vei dobandi astfel viteza maxima de tracking si detectare minima a suprafetei atunci cand mouse-ul este ridicat, pe orice suprafata de gaming. Astfel, fie ca preferi ca mouse pad-ul sa fie greu sau usor, vei obtine cel mai bun tracking posibil.

Pentru a maximiza performanta si senzatia fizica, Proteus Core iti permite sa ajustezi greutatea si balansul prin plasarea a pana la cinci greutati de 3,6 g in corpul mouse-ului. Pentru a fi in total control, poti folosi Logitech Gaming Software pentru a repartiza orice comanda sau macro la unul din cele 11 butoane programabile, datorita procesorului 32-bit ARM ce controleaza memoria interna a mouse-ului.

image001Logitech Proteus Core dispune de taste individuale, stanga si dreapta, ce ofera o platforma rigida si stabila, caracteristica ce face ca click-urile sa fie mai precise si durabile. Pentru a imbunatati si mai mult senzatia, viteza si acuratetea, switch-uri micro mecanice au fost folosite sub fiecare tasta. Iar rotita ultra rapida dual-mode a fost imbunatatita pentru a oferi precizie click-to-click si scrolling ultra rapid atunci cand navighezi pe Internet.

Pret si disponibilitate

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse va fi disponibil in Europa din luna aprilie 2014 la un pret recomandat de 79,99 Euro.

NEWARK, California – 8 aprilie 2014 – Logitech

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.