4 canale AXN si Travel Channel la Orange TV


IMG_1530          Orange TV isi extinde portofoliul cu 5 canale noi: AXN HD, AXN Black, AXN White, AXN Spin si Travel Channel.

De asemenea, pe langa AXN HD, AXN Black si AXN White, inca opt canale existente au acum dublare audio in limba maghiara: Discovery Channel, CBS Reality Extreme Sports, Discovery Science, Eurosport 2 HD, ID Investigation Discovery, Jim Jam si MGM.IMG_2076

Canalele AXN HD si AXN Spin sunt oferite in cadrul abonamentului World HD, care include acum 67 de canale romanesti si internationale, dintre care 18 in format HD. Taxa abonamentului porneste de la 8 euro/luna. Canalele AXN Black, AXN White si Travel Channel HD sunt disponibile la abonamentul Universe HD, care include 100 de canale romanesti si internationale, dintre care 37 in format HD, iar taxa abonamentului porneste de la 12 euro/luna. Posturile AXN sunt in acest moment in perioada de testare a semnalului, insa programele pot fi urmarite integral de catre clientii Orange TV.

„Prin adaugarea noilor canale in lista celor disponibile la Orange TV, dar si prin dublarea unor canale in limba maghiara, raspundem cererilor clientilor nostri, carora le oferim acces la si mai mult continut de interes pentru ei. Este primul pas de anul acesta, cand le pregatim si mai multe noutati, pentru a-i ajuta sa fie cat mai aproape de emisiunile, filmele si stirile care-i intereseaza.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania.

IMG_2077

AXN este canalul preferat de milioane de telespectatori din intreaga lume, fani ai filmelor de actiune. Prin Orange TV, telespectatorii romani pot urmari in premiera postul AXN HD, care include seriale explozive, productii originale si filme artistice de succes international: serialele originale „Politisti fara frontiere” si „Hannibal”, productiile hollywoodiene „CSI: New York”, „NCIS”, „NCIS: L.A”, „Sherlock Holmes” si „Dr. Watson”, „Minti criminale” si multe altele.

Postul AXN Black le aduce telespectatorilor si mai multe filme de actiune, precum serialele americane „Spartacus”, „Calatori in preistorie: O noua lume”, „Lege si dreptate” si serialele-documentare „Cursa eroilor”, „Duck Commander” sau „Aurul negru”.

Din grila de programe a postului AXN White fac parte serialele drama „Galeriile Paradise”, „Hotel Grand” si „Mandrie si prejudecata”, filmele semnate Nora Roberts, serialele europene „Dinastia Thorwald” si „Destine”, care le promit telespectatorilor dupa-amiezi pline de mister si de suspans.

Televiziunea AXN Spin include programe de divertisment adresate adolescentilor si tinerilor: seriale de top americane precum „Un varcolac adolescent”, „Renegata” si „90210”, seriale de animatie, printre care „Naruto” și „Dragonball Ka”, si festivalurile iTunes.

Travel Channel este un post de calatorii si lifestyle, care le ofera telespectatorilor atat sfaturi practice pentru planificarea vacantelor, cat si momente de relaxare si evadare din cotidian, prin intermediul unei game bogate de ghiduri de calatorie, documentare, emisiuni gastronomice sau emisiuni dedicate diferitelor hobby-uri. Din grila de programe a Travel Channel face parte si trilogia „Wild Carpathia”, care prezinta frumusetile naturale si traditiile Romaniei, de la padurile si satele transilvanene si pana la Delta Dunarii.

Mai multe detalii despre serviciul Orange TV se gasesc pe http://www.orange.ro/tv/

Bucuresti, 10 ianuarie 2013 – Orange Romania

One response to “4 canale AXN si Travel Channel la Orange TV

  1. Pingback: Cum e cu noul stick Orange TV? (review) | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.