Trei noi destinatii Air France si KLM


Air FranceAir France KLM si-a intarit, incepand din aceasta toamna, pozitia sa strategica pe zona Americii de Nord si de Sud, prin noi zboruri introduse spre Panama si San Francisco dar si pe zona Europei de Nord, prin noi zboruri zilnice spre Stavanger, Norvegia.

 

3 zboruri saptamanale catre Panama

Incepand cu luna noiembrie a anului 2013, Air France opereaza 3 zboruri saptamanale (luni, joi si sambata) catre destinatia Panama, cu o aeronava Boeing 777-200, ce dispune de 309 locuri. Air France isi largeste astfel reteaua din zona Americii Centrale, de Sud si a Caraibelor, mentinandu-si pozitia de lider european in aceasta regiune.

Air France 2 2 zboruri zilnice catre Norvegia

Incepand cu 31 martie 2014, Air France va opera doua zboruri zilnice catre Stavanger (Norvegia) cu plecare de pe Charles de Gaulle. Astfel, Air France va deservi o a doua destinatie din Norvegia, dupa Oslo (trei zboruri zilnice) si va completa oferta KLM care pune la dispozitia clientilor 5 zboruri saptamanale, cu plecare de pe Schiphol.

 

Zboruri zilnice catre San Francisco

De la 30 martie 2014, Air France introduce o noua destinatie, San Francisco, zborurile fiind operate cu A380, cea mai mare aeronava de pasageri. Air France KLM, alaturi de partenerii lor, deservesc peste 260 de zboruri zilnice transatlantice. Aceasta colaborare are drept rezultat o retea vasta, cu tarife variate si cu posibilitati favorabile de conexiuni. In 2014, Air France va oferi pasagerilor sai posibilitatea de a zbura catre 11 destinatii din Statele Unite (cu plecare de pe CDG) : Atlanta, Boston, Chicago, Detroit, Houston, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New York, San Francisco si Washington.

19 Decembrie 2013, BucurestiAir France KLM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.