EVOLIO prezinta Evolio Smart TV Box, divertisment personalizat pentru acasa


IMG_1865           Astazi la sediul Evolio am participat la prezentarea unui produs, pe care recunosc asteptam deja de ceva vreme, si chiar ma intrebam oare care companie de la noi va aduce o varianta accesibila si functionala. E vorba de Smart TV BOX, un mini PC pe Android, cu care iti transformi si TV-ul mai vechi in unul ”smart”. Sigur mai sunt cateva solutii, in general mai scumpe si cu anumite limitari, cu acces la continut mai restrans, acesta avand avantajul ca vine in pachet cu o oferta bundle de la Seenow si acces la cam toate aplicatiile din Google Play, practic ai o tableta cu un display cat TV-ul 🙂

Cat am reusit sa-l butonez pot sa zic ca se misca bine, e elegant nu trebuie sa ascunzi in spatele TV-ului, si vine perfect la unul din LCD-urile mai vechi, care de acum va fi si el ”smart”. Am acces gratuit 6 luni la Seenow, la peste 60 de canale TV, la 2700 de titluri VOD, documentare interesante, emisiuni inregistrate, iar dupa cele 6 luni pachetul va costa 4 euro pe luna. Fiind micut si usor, doar 171 g ii voi face loc in rucsacul de gadgeturi, ca net cam gasesc peste tot, asa ca nu raman fara continut multimedia. Are 2 USB-uri, in unul am infipt deja stickul pentru Air mouse-ul pe care-l aveam deja (va fi disponibil in cateva zile si asta si tastatura) in celalalt un stick cu filme si fotografii. Va beneficia si de un review, dar doar dupa Sarbatori. ;).

Smart TV Box-ul se poate deja cumpara de pe www.evolioshop.com la un pret de 449 lei, urmand a fi disponibil in zilele urmatoare si in magazinele partenere.

Evolio Smart TV BoxMai jos gasiti comunicatul de presa.

Evolio si Seenow lanseaza astazi Evolio Smart TV Box, mini PC-ul cu ajutorul caruia televizoarele devin inteligente. Evolio Smart TV Box permite conectarea televizorului la internet si ofera acces la mii de filme, seriale, documentare si posturi TV, dar si la jocuri si aplicatii Android.

Evolio Smart TV Box este un mini PC bazat pe Android 4.2, cu procesor Dual Core la 1GHz. Prin intermediul dispozitivului orice televizor care permite conectare HDMI si Audio-Video se transforma intr-un smart TV. Evolio Smart TV Box este primul dispozitiv de acest gen de pe piata locala care include abonament preplatit la serviciul Seenow pentru 6 luni. Peste 60 de posturi TV, seriale, mii de filme, documentare, desene animate si emisiuni TV vor fi disponibile utilizatorilor instant de la accesarea aplicatiei Seenow preinstalata pe echipament.

Suntem mandri ca impreuna cu partenerii de la Evolio putem sa prezentam in premiera in piata romaneasca un concept nou si inovativ, prin care accesul la cea mai diversa oferta de continut video este oferit neingradit pentru posesorii de televizoare ce nu au capabilitati de tip smart. Cu siguranta sunt multi detinatori  de astfel de televizoare care vor fi incantati de aceasta varianta de upgrade cu filme si seriale la pachet in serviciul Seenow”, a spus Catalin Clemente, Director de marketing Seenow.

Evolio Smart TV Box transforma ideea de divertisment in familie. Utilizatorul are nevoie doar de o conexiune la internet si un televizor obisnuit si are acces instant la sute de mii de jocuri si aplicatii Android direct pe televizor, alaturi de filme de cinemateca, dar si ultimele aparitii TV sau seriale de succes. Noul produs Evolio este in acelasi timp o consola multimedia cu ajutorul careia poti viziona fotografii si filme din bibilioteca personala fie ca se gasesc pe hard-disk extern sau card SD, fie pe tableta sau smartphone prin conexiune wireless”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

Smart TV Box-ul poate fi folosit ca mini PC daca i se ataseaza tastatura si mouse. Conectarea la internet se face prin Wi-Fi incorporat, modem extern 3G sau prin cablu de retea. Navigarea pe internet folosind ecranul televizorului ofera o experienta multimedia completa, cu o calitate ridicata a imaginii si sunetului.

Evolio Smart TV Box are 4GB memorie Flash si memorie RAM DDR3 de 1GB. Permite conectare prin USB, HDMI, RJ45, si accepta extinderea memoriei prin SD Card.

Evolio Smart TV Box poate fi comandat pe www.evolioshop.com la un pret de 449 lei, urmand a fi disponibil in zilele urmatoare si in magazinele partenere.

18 Decembrie, Bucuresti – Evolio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.