Allview ofera update de software pentru smartphone-ul P5 Quad


Allview p5 QuadAllview ofera posesorilor de smartphone-uri P5 Quad o noua versiune de soft pentru device-urile lor. Astfel, se face trecerea de la 4.1 la versiunea 4.2. a sistemului de operare Android Jelly Bean. Update-ul este recomandat pentru cresterea performantei si vitezei de procesare. In plus, acesta aduce o serie de noi functii si aplicatii ingenioase si utile. Procedura de actualizare este disponibila pe website-ul companiei, http://www.allview.ro.

In urma update-ului, smartphone-ul va fi compatibil cu o serie de functii Air Gesture, care permit interactiunea ultilizatorilor cu telefonul fara sa-l atinga, precum si cu functii Smart Gesture (apelare inteligenta, raspuns inteligent, pauza alarma).

Actualizarea de soft mai aduce cu ea noi functii ale camerei: fotografiere panoramica, background cleanup, best picture, smile detection, V-Gesture si fotografiere cu tasta de volum.

Alte beneficii ale update-ului sunt: panou de setari customizabil, noi aplicatii (aplicatie meteo, aplicatie pentru gestionarea fisierelor, Manager App), o interfata noua a aplicatiei „Galerie”, functia „Shake to clean”, functie de back-up pentru contacte, sms, call history, calendar si e-mail.

De asemenea, P5 Quad va fi compatibil cu noua tehnologie Miracast (wireless display), care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI.

Smartphone-ul Allview P5 Quad a fost lansat în februarie 2013 si se remarca printr-un procesor Quad Core de 1,2 GHz, display IPS LCD de 4,5 inch, camera foto principala Omnivision de 8MP si autonomie sporita oferita de bateria generoasa de 2100 mAh.

Detalii despre pasii ce trebuiec urmati pentru update, gasesti aici.

Iar aici review-ul din primavara a produsului, inca cu Android 4.1

Brasov, 18 decembrie 2013 – Allview Mobile Romania

 

One response to “Allview ofera update de software pentru smartphone-ul P5 Quad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.