King anunta lansarea jocului Papa Pear Saga pe dispozitive mobile incepand din aceasta toamna


Papa Pear Saga

Papa Pear Saga este cel de-al patrulea titlu din portofoliul King care va fi portat si pe dispozitive mobile

King, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri casual, anunta intentia de a porta jocul Papa Pear Saga pe dispozitivele mobile cu iOS si Android, incepand din aceasta toamna. Titlul a fost lansat pe Facebook in martie 2013 si s-a bucurat de mare succes in randul utilizatorilor, ajungand la peste 18.9 milioane de utilizatori activi lunar[1].

Vestea lansarii jocului Papa Pear Saga pe dispozitive mobile vine odata cu atingerea unui prag important in istoria companiei. King a depasit  1 miliard de sesiuni de joc active zilnic, pentru toate titlurile din portofoliu, pe platformele mobile, Facebook si King.com. King isi mentine pozitia de lider al jocurilor casual pe Facebook cu 160 milioane de utilizatori activi lunar. “Impreuna cu colegii de la studioul King din Bucuresti, ma bucur de succesul King si sunt mandru ca de aproape 2 ani, contribuim la lansarea de noi titluri in portofoliul King si lucram la imbunatatirea constanta a titlurilor deja existente,” declara Mihai Sfrijan, Head of Studio King Bucuresti.

papa pear2Versiunea mobila a jocului Papa Pear Saga va fi lansata cu 120 de niveluri si va fi sincronizata cu versiunea pentru platfoma de Facebook a jocului. Jucatorii de pe Facebook vor putea face trecerea completa catre platformele iOS si Android, pastrand clasamentele, evolutia in joc si scorurile record si continuand experienta pe dispozitivele mobile din punctul in care au ramas. In prezent, Papa Pear Saga are peste 3.7 milioane de utilizatori activi zilnic pe Facebook. King a fost un pionier in sincronizarea dintre platforme, Candy Crush Saga si Bubble Witch Saga fiind primele si singurele jocuri casual complet sincronizate intre Facebook si iOS sau Android in momentul in care au fost lansate.

Papa Pear Saga este diferit de orice alt joc din portofoliul King. Pastraza caracteristica de baza a titlurilor din portofoliul King si anume elementul de puzzle, insa va fi primul joc mobil de tip Saga care are si un element fizic care va fi portat foarte usor in experienta de joc pe smartphone-uri si tablete.

Papa Pear Saga este cel de-al patrulea titlu din portofoliul King care va fi disponibil si pe dispozitivele mobile. Dupa titlurile de succes, Candy Crush Saga si Bubble Witch Saga, in luna iunie a acestui an si Pet Rescue Saga a primit o versiune pentru mobile, ajungand deja pe locul #3 in top aplicatii iOS gratuite si locul #6 in top aplicatii pe Facebook. Evolutia jocurilor King pe platformele mobile a fost foarte rapida, prima versiune de joc de tip Saga pentru mobile lansandu-se doar in urma cu 1 an.


[1] Conform AppData

Bucuresti, 21 august 2013 – King.com

2 responses to “King anunta lansarea jocului Papa Pear Saga pe dispozitive mobile incepand din aceasta toamna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.