Grand Cinema & More redefineste experienta cinematografica


Simona Manea_Grand Cinema            Ieri seara am fost invitat sa experimentez noua sala Grand Ultra din Grand Cinema Baneasa, sala complet refacuta cu tehnologii inovatoare si cu cel mai lat ecran de cinema din Romania – 22,5 m, design black box si revolutionarul sistem Dolby Atmos.

Am participat la o demnostratie al noului sistem de sunet compus din 52 boxe Dolby Atmos, si recunosc ca am ramas surprins de sunetul care te invaluie perfect, mult peste Dolby 5, 7.1, puteai identifica exact picaturile de apa, sau fosnetul de la aripile pasrilor care ”zburau prin sala”. Dupa mica demonstratie am urmarit filmul (cam mediocru, sau ma rog nu sunt eu targetul ca am vazut copii erau destul de incantati) The Avengers: Age of Ultron, plin de efecte speciale, deci ideal pentru a demonstra capabilitatile sistemului de sunet. Mai jos gasiti comunicatul de presa.

 

Sala Grand Ultra_2Grand Cinema & More relanseaza Grand Ultra, prima sala de cinema din Romania care ofera o experienta cinematografica completa si memorabila.

Sala Grand Ultra aduce in premiera un grad unic de confort si design, fiind dotata cu cel mai lat ecran de cinema din Romania – 22,5 m, design black box si revolutionarul sistem Dolby Atmos. Toate aceste elemente fac din Grand Ultra destinatia perfecta pentru pasionatii de film.

In sala Ultra, Grand Cinema & More aduce, in premiera pentru Romania, sistemul audio Dolby Atmos, folosit la scara larga de catre producatorii de la Hollywood. Platforma Atmos este cea mai noua tehnologie audio surround din lume, care poate reda simultan pana la 128 de obiecte audio independente. Sistemul revolutionar permite atat pozitionarea foarte precisa a sunetului in interiorul salii, cat si miscarea lui in functie de actiunea filmului, oferind o ambianta sonora de un realism care iti taie respiratia.

O atentie speciala a fost acordata si ecranului de tip „screen silver”, cu forma concava, ideal pentru o experienta vizuala optima. Atat culoarea argintie, cat si textura si forma sunt special alese pentru a oferi spectatorilor o calitate exceptionala a imaginii.

Sala Grand UltraLa randul sau, design-ul black box al salii creeaza un ambient perfect pentru vizionare. Peretii si scaunele inchise la culoare ajuta cinefilii sa patrunda in actiunea filmului, in timp ce fotoliile primitoare si spatiul generos dintre randuri desavarsesc experienta cinematografica Grand Ultra, transformand-o intr-una memorabila.

Grand Ultra beneficiaza si de dublu proiector 4K cu capacitate 3D si HFR, fiind singura sala din Romania care detine aceasta solutie inedita chiar si pentru filmele 3D. Tehnologia asigura o imagine de exceptie, un contrast perfect si o luminozitate superioara, astfel incat filmele devin mai vii si mai dinamice.

“Imbunatatirile tehnologice fac parte din strategia Grand Cinema & More de a continua sa inoveze in ceea ce priveste divertismentul cinematografic. Consideram ca sala Grand Ultra raspunde celor mai exigente cerinte ale cinefililor si le ofera o experienta completa de vizionare a filmelor preferate”, a declarat John Younis, Entertainment Business Unit General Manager.

Grand Ultra are o capacitate de 480 de locuri si este locul perfect pentru pasionatii de film care cauta experiente cinematografice impresionante, captivante si coplesitoare. Acestea vor putea fi traite odata cu difuzarea unor filme precum „Insurgent”, „The Avengers: Age of Ultron”, „Pixar’s Inside Out”, „Terminator: Genesys”, „Mad Max: Fury Road”, „Mission: Impossible – Rogue Nation”, „Spy”, „Tomorrowland”, „San Andreas”, etc.

Bucuresti, 24 aprilie 2015 – Grand Cinema & More

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.